Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Pizza in Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elsa
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Sam Iun 02, 2007 7:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
daca ai gasit ceva numere le poti publica aici, poate mai folosesc la cineva !

pizzeria ANGELO 0244-520003 NU O SA REGRETATI DACA O SA COMANDATI LA ANGELO!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

elsa
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Sam Iun 02, 2007 7:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:
Mai e faină și pizzeria aia de la Winmarkt, de la etajul 2. Am fost amu' câteva zile acolo, și vă zic eu că nu-s deloc zgârciți cu ingredientele, ci dimpotrivă! Sucado sucks! Stai enșpe ore să-ți facă o amărâtă de pizza. Doubt

ESTE VORBA TOT DESPRE PIZZERIA ANGELO!CUM SPUNEAM,E CEA MAI BUNA PIZZA.O RECOMAND!!
Sus
Elia
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 01/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 11:45 pm  Raspunde cu citat (quote)

cea my buna pizza este cea de la Pizzeria Beatrice:XMad:X
pe strada Bobalna, in spatele bulevardului..
zuuuper thaaare:X
ji interioru e superb:XRazz
Sus
juanita
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 9:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Il padrino e ok,dar doar sa o comandati acasa,pt k a sta afara la terasa e ca si cum ai pune scaune si mese in spatele blocului.Cea mai buna din oras mi se pare cea de la Da Vinci...si restaurantul e ok......cea mai buna din PH insa este la Breaza.....o sg pb o au pizzeriile din ploiesti...majoritatea......mirosi a mancare de la un km dak stai inauntru 5 min......
Sus
gaborull
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 25, 2007 11:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

pizza buna in ploiesti am mancat la champions...si cea mai buna dintre toate mi s-a parut la hipodrom...pizza san marzano...e cam piperata la pret 25 ron dar merita...si cea mai buna pizza mancata vreodata undeva este la breaza....e unicata pizza de acolo....
Sus
gaborull
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Oct 26, 2007 12:38 am  Raspunde cu citat (quote)

Ma scuzi dar eu nu prea stiu pe unde vine pizzeria asta Julia...eu stiu ceva de Giulia,incearca si u k este ffffff buna....si pizzeria aia Che Pub unde este?pe ce planeta?Daca tot le lauzi u atat de mult spune-mi si mie unde se afla ca sa ma duc si eu...Oricum iti recomand pizza de la hipodrom ca e super tare(Pizzeria el Pattio).
Si la Sinaia pot sa spun ca fac o pizza super buna...dar nu o intrece pe aia de la breaza...si la Marmote chiar o sa ma duc cu siguranta ca am trecut pe aklo de multe ori si nush de ce nu m-am dus...
[color=blue][/color][size=24][color=blue][/color]
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Oct 28, 2007 9:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

La Kentucky a mancat vreunu` dintre voi pizza? Mie unu` mi s-a parut foarte buna.

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
gaborull
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Oct 28, 2007 10:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

La Kentucky am mancat numai pe strada...adik dalea facute in statii de autobus si nu prea am fost impresionat
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 28, 2007 10:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

ale din statiile de autobuz erau mai bune atunci cand au aparut pentru prima oara. Acum iti pune numai niste paine acolo, 2 boabe de porumb..abia gasesti carnea. Clar nu se merita!
Sunt curios cum e pizza la hipodrom, totusi aia d ecare vorbesti tu e putin cam scumpa....mai bagi si 2 beri, mai mergi si cu prietena si dai faliment Razz
QuickSilver
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 8:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

juanita a scris:
Il padrino e ok,dar doar sa o comandati acasa,pt k a sta afara la terasa e ca si cum ai pune scaune si mese in spatele blocului.Cea mai buna din oras mi se pare cea de la Da Vinci...si restaurantul e ok......cea mai buna din PH insa este la Breaza.....o sg pb o au pizzeriile din ploiesti...majoritatea......mirosi a mancare de la un km dak stai inauntru 5 min......

la Havana ? :X
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 9:52 am  Raspunde cu citat (quote)

aseara am incercat o pizza la Angelo, dar u acolo la rondul 1 ci la mall Razz

Afost ok, dar vreau sa precizez unele diferente intre cele 2 locatii avand in vedere ca e aceeasi firma:

- acolo la rond pizza costa 16 lei, iar la mall aceeasi pizza costa 18 lei ( in ambele parti primesti o halba de bere gratis Razz )
- la rond la cerere iti da o natie de sos picant care costa 1 lei...la mall mi-a adus ketchup si spre surprinderea mea a fost si ala cu bani (1 leu)

- la rond iti da bere in sticla de 0,5 ...la mall in sticla daia mica..cred ca 0,3..asta ca s afaca si ei bani in plus

- la mall parca era mai mult fum de tigara si cel putin chelnerita noastra nu prea ne-a bagat in seama si pt. asta nu a vazut bacsis Razz

Concluzie, pizza de la angelo e buna in ambele locatii, dar eu as prefera samerg acolo la rondul 1. Aseara am ales sa mergem acolo pt. ca era mai centru.

A doua concluzie este ca daca mancati prea multa pizza o sa faceti burta ca mine
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pai, cand o simti omu` gust de pizza in gura, crezi ca se mai gandeste la burta lui? Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 10:57 am  Raspunde cu citat (quote)

totul e sa ai cat de cat ambitie, sa treci de momentul critic in care ai face orice pentru o pizza sau pt. o saorma. De exemplu aseara am rezistat ca un erou. Eram mor de foame ca mancasem doar felul 1 la cina si saormeria era la 100 m de mine .
Dar am rezistat si dimineata am fost mandru de mine
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 12:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu sef face progrese Laughing Laughing asa asa...
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 2:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

Dom` Sef, fa dumitale progrese in continuare si nu mai da pe la shaormerie... ca sa am eu ce cumpara cand ma duc... sa nu existe naiba riscu` de a ramane aia fara vreun ingredient. Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum