Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Referendum 19 mai..eu pentru cine votez?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 7:55 am    Titlul subiectului: Referendum 19 mai..eu pentru cine votez? Raspunde cu citat (quote)

Pentru mine e clar ce o sa votez, desi in tara asta e harababura incredibila . O sa ma duc si o sa pun NU, asta nu pentru il simpatizez in mod deosebit pe domnu' Basescu, dar pentru ca m-a deranjat foarte mult ca toti parlamentarii
corupti si foarte corupti Cool s-au coalizat sa elimine din sistem persoana care ii mai deranja din cand in cand . In continuarea vom vedea ce o sa mai fie, ideea e ca se poate si mai rau decat e acum daca ajunge cine stie la presedentia tarii. Vad ca Base si-a facut campanie foarte buna: au avut loc discursuri in o gramada de orase din tara, peste tot sunt bannere publicitare pe strada cu Base in diferite ipostaze, si-a schimbat pana si site-ul .
Daca intrati pe pagina http://basescu.ro/index.php?o=pentru_tine o sa vedeti ca aveti panasi imagini sub forma de avatar pentru messenger Laughing .

Un singur lucru m-a deranjat, pe site exista si o sectiune "Sustine campania presedintelui" si acolo se gaseste un cont in care "fanii lui" il pot ajuta financiar . Eu zic sa nu ajungem pana acolo, exista atati copii f. bolnavi si familii cu probleme care merita ajutor din partea noastra, niciodata nu as dona bani sa-si faca un politician campania electorala..chiar daca il cheama Basescu si e prea sarac Wink

Tu ce cine votezi ? Cu Base sau cu parlamentu'?
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu votez cu Regele. Dacă nenorocitul de Băse pică, atunci se creează cadrul perfect ptr revenirea la Monarhie.
Dacă Ceausescu era prost, dar era singura variantă, l-ați fi votat? Ei bine, asemenea e și cu Băsexcu.
Apropo, de unde atâția bani pentru o astfel de campanie?...are și el oligarhii lui

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in xcazul in care Basescu ar cadea de la putere, cine crezi ca ar fi persoana potrivita pentru presedentia tarii? Iliescu ?
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu votez cu Basescu Mr. Green
Daca nu,cu Becali Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sper să vină Regele.

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andry a scris:

Daca nu,cu Becali Very Happy

Mai andry, daca asta ti-e decizia, permite-mi sa nu fiu deacord cu ea, desi sunt stelist infocat.
Revenind la topic, o sa ma duc foarte hotarat la vot si o sa pun stampila fix pe "da", pt ca nu vrea sa stiu ca am sustinut ramanerea la putere a unui om ce face parte din aceeasi oala ca si restu. Si spun asta pt ca sunt 100% sigur ca va ramane la putere. Sad

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ati vazut cum sunt buletinele de vot Mr. Green
E o intrebare de genu: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?
Si aici e partea ciudata,pt ca multi nu stiu ce inseamna demitere.
Daca votezi cu Da--s-a dus.
Daca votezi Nu--ramane. Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andry a scris:
Ati vazut cum sunt buletinele de vot Mr. Green
E o intrebare de genu: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?
Si aici e partea ciudata,pt ca multi nu stiu ce inseamna demitere.
Daca votezi cu Da--s-a dus.
Daca votezi Nu--ramane. Cool

Stai linistita ca, din cate am vazut eu, mass-media a dus o mini campanie de informare in legatura cu acest aspect al referendumului... sau cel putin asa am vazut eu, din unghiu din care priveam.

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum