| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 7:35 am Titlul subiectului: Concert azi la Sala Sporturilor Olimpia |
|
|
Azi 11 mai 2007, va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia un concert in aer liber cu ocazia implinirii a 14 ani (cred, nu am retinut nu siguranta anii, oricum nu conteaza ) de Radio Prahova . Ghiciti cine o cante ! Pai este foarte simplu..Vooooooooooooltaj ! Probabil parcul o sa fie plin ca de obicei ,cand au loc astfel de evenimente, dar eu unul m-am saturat de Voltaj in fiecare an si o sa refuz invitatia lor !
Deci cine are chef de ceva distractie, sa mearga in seara asta la Sala Sporturilor pentru concert. Nu sunt sigur la ce ora incepe, dar pe 18-19 cred ca deja or sa cante niste trupe mai necunoscute in deschidere ! _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fusei io, cu neica Niraen, si sincer sa fiu fu` misto. Hi-Q au facut o atmosfera super tare, 3rei Sud-Est.... ca deobicei si Voltaj.... e cam aiurea sa vina ei in fiecare an... but whatta hell... they rock
In rest, am castigat si un tricou, mi-am gasit si o bratara noua.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Lun Oct 29, 2007 10:57 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: |
In rest, am castigat si un tricou, mi-am gasit si o bratara noua.  |
inseamna ca nu ai fost degeaba . Ce bratara ti-am tras? aur? argint?
La anu' daca mai canta Voltaj vin si eu  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe dreacu`. D`aia de 1 leu juma la tata Floarea la taraba.
In mod sigur vor mai veni de vreo 100 de ori Voltaj pe anu` asta in Ploiesti. Asa ca nu-ti face planuri....  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|