| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 1:50 pm |
|
|
Finally! Avem si unu` de asculta house printre noi. Rugaciunile mi-au fost ascultate.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:22 pm |
|
|
Radio Prahova si Kiss Fm,dar au inceput sa ma enerveze cu atatea reclame  |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:59 pm |
|
|
Da ..dar pe reclamele alea iau o gramada de bani..si melodiile difuzate au inceput sa cam lase de dorit  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 5:47 pm |
|
|
Dar cel putin nu-i vina lor, a posturilor de radio. E vina compozitorilor si textierilor si a lui Moga pt ceea ce se intampla in industria muzicala romaneasca, cel putin.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
BlackPoison nou venit

Data inscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:02 am |
|
|
Aveam o perioada cand ascultam Radio Prahova foarte mult din anumite motive si chiar imi placea..dar acum nu mai ascult deloc...chiar nu mai e ce-a fost _________________ Retete culinareromanesti si internationale, vegetariene si de post | Totul despre si pentru Femei |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:43 am |
|
|
bine ai venit si tu pe forum..in aceeasi idee te rugam sa modifici semnatura"membrii cu mai putin de 50 de posturi nu au voie cu linkuri in semnatura" a.k.a regulament interior si ochiului vigilent al lui niledA..si eu ascultam cam acum 3 ani radio prahova,in fiecare seara cand veneam de la scoala dadeam drumul la radio pana adormeam,acum ascult mai mult kiss fm,dar mai ascult si radio prahova in proportie de 25%.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:55 am |
|
|
Sincer sa fiu... da` stai ca mai intai tre` sa zic ca urez si eu bun venit domnului/doamnei BlackPoison si nu mai are rost sa mentionez si eu ideea cu semnatura. ... revenind, sincer sa fiu, si eu am cam dat deoparte radiorurile. Inainte-vreme, ascultam intens KissFM, Radio Prahova si Radio Deea, da` de cand mi-am bagat net acasica, nu mai stiu ce-i ala redio cand stiu ca pot sa ascult orice melodie vreau.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 11:24 pm |
|
|
stim ce melodii asculta niledA...se gasesc pe radio-pirat unele din ele sa-ti un link?!  _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 1:26 pm |
|
|
| sinel a scris: | stim ce melodii asculta niledA...se gasesc pe radio-pirat unele din ele sa-ti un link?!  |
... ce spui matale acolo? Nu prea te inteleg.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Mar 13, 2008 9:53 am |
|
|
las las ...  _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Mar 13, 2008 2:47 pm |
|
|
Lasa dom`le!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|