| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Vladz nou venit

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Mai 05, 2007 12:59 am |
|
|
Sunt interesat ca as lua initiativa de a deschide una intr-o zona exterioara Ploiestiului
Multumesc ! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1081 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Mai 05, 2007 8:32 am |
|
|
cred ca in fiecare sat, cat de mic e el, ar ere un camin cultural ceva , o solutie ar fi sa te interesezi si sa cumperi o afacere deja existenta. Am o prietena care a cumparat o discoteca intr-o localitate din Prahova (nu mai stiu exact care) profitand de problemele financiare ale fostului proprietar ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Vladz nou venit

|
Trimis: Sam Mai 05, 2007 1:32 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | cred ca in fiecare sat, cat de mic e el, ar ere un camin cultural ceva , o solutie ar fi sa te interesezi si sa cumperi o afacere deja existenta. Am o prietena care a cumparat o discoteca intr-o localitate din Prahova (nu mai stiu exact care) profitand de problemele financiare ale fostului proprietar ! |
Cine ar fi dilau sa isi vanda o afacere ca asta , mai rar dar ma interesez ms de idee  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 1:36 pm |
|
|
Daca nu ma insel, si nu o fac, Comuna Brazi e fara discoteca. Si crede-ma, daca ai deschide vreuna, n-ai ramane fara clienti.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Vladz nou venit

|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 10:37 pm |
|
|
| niledA a scris: | Daca nu ma insel, si nu o fac, Comuna Brazi e fara discoteca. Si crede-ma, daca ai deschide vreuna, n-ai ramane fara clienti.  |
La aia ma gandeam si eu dar nu prea ai unde acolo ca acea carciuma nu e de vanzare/inchiriat si alte constructii nu sunt pt disco :-s si de facut una de la zero ... n-are rost  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:14 pm |
|
|
Ca mare dreptate mai ai. Nu-i nimic, ne resemnam si mergem si noi pe unde putem.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 5:47 pm |
|
|
Intre timp bodega de care zicea Vladz a intrat in renovare si cat de curand o sa avem si noi discoteca in Brazi. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|