|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:25 am |
|
|
Apăi cred că-i jidan, dar nu cred că are vreo importanță atât timp cât îi ascult muzica, și nu mă însor cu el.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 11:43 am |
|
|
Therion - Gothic Kabbalah, nu stiu daca ati ascultat noul album Therion, dar eu il tot ascult de doua zile si ma intreb: cine canta? unde sunt sopranele? fiindca nu...nu sunt ei. Ma intreb cum poate renunta o trupa la,ceea ce a fost. Albumul nu e unul prost, dar nu e ceea ce un fan asteapta de la Therion.... _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 8:14 pm |
|
|
Mie mi s-a părut destul de plictisitor albumul, lipsit de orice urmă de viață. Trist, mă așteptam la mai mult. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
VaneSSa nou venit

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 3 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Apr 21, 2007 1:21 am |
|
|
| Anathema a scris: | | Therion - Gothic Kabbalah, nu stiu daca ati ascultat noul album Therion, dar eu il tot ascult de doua zile si ma intreb: cine canta? unde sunt sopranele? fiindca nu...nu sunt ei. Ma intreb cum poate renunta o trupa la,ceea ce a fost. Albumul nu e unul prost, dar nu e ceea ce un fan asteapta de la Therion.... |
true ... true ... nu ma omor eu cu symphonic metal cum e al suedezilor de la therion ... da`intr-adevar ultimul album park nu e de`al lor ... eu ascult mai mult grunge , indie , punk , alternative , underground , hard ... _________________ Don`t piss me off , i am runing out of places to hide the bodies ... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:25 am |
|
|
Pst! Vanessa! Deci... una e ce asculti tu si alta e ce a zis Anathema. Ala e symphonic metal. Ce asculti tu ii alternative, hard, underground sau ce-oi mai asculta tu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|