|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
occhioni nou venit

Data inscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 12:52 pm |
|
|
| As vrea sa va prezint un nou site dedicat romanilor in general si romanilor din diaspora in special. Acesta este www. world-romania.ro si este un site care vrea sa prezinte partea frumoasa a romanilor si a Romaniei. Ce puteti vedea online momentan este un numar pilot si de aceea avem nevoie de parerile tuturor romanilor interesati, pentru a imbunatati atat design-ul cat si subiectele abordate. Orice sugestie este asteptata pe forum sau printr-un e-mail. Va multumesc si va urez o zi placuta! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 7:01 pm |
|
|
foarte interesant, dar asta nu loc pentru publicitate, sper ca nu te deranjeaza ca am umblat putin la adresa site-ului  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
occhioni nou venit

|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 8:58 am |
|
|
Cat timp nu ai schimbat adresa nu ma deranjeaza O zi placuta in continuare! |
|
|
|
 |
occhioni nou venit

|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 9:58 am |
|
|
S-a deschis si sectiunea "blog" a site-ului asa ca puteti scrie acolo tot ce va trece prin cap putand comunica direct cu fondatorii site-ului.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|