Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Poze cu animale
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Mar 17, 2007 3:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
pisicuta mai simpatica ca asta n-am vazut (sper sa fie pisicuta Laughing ) si cu dedicatia pt. Nileda ..niste pinguini veseli Razz

Acuma am vazut poza cu pinguinii. Ce tare ii! Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 3:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Flipper cel dragut Very Happy

claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Mar 22, 2007 7:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

Un pui de koala ..foarte simpatic si somnoros Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
patti113
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2007 4:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

buna! poate cineva sa imi trimita poze si informatii in legatura cu leul care este tinut d un fotograf din sinaia? Am auzit ca are ghearele taiate si dintii piliti, pt a-l face "inofensiv", dar as vrea sa stiu mai multe despre el, conditiile in care este tinut, locul..orice, foarte important-poze.
Va rog mult sa-mi raspundeti.
Va las si adresa mea d mail, in caz ca puteti sa imi trimiteti pozele akolo
gia_23_04@yahoo.com
Multumes mult:)
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2007 6:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

buna patti !
din pacate cunosc si eu situatia saracului pui de leu din Sinaia . O persoana fara inima il tine acolo zi de zi sperand sa faca bani, de pe urma oamenilor care trebuie sa platesca pentru a face fotografii .
Din fericire am fost prin Sinaia acum vreo 2 saptamani si am vreo 2 poze, facute pe ascuns ! Sper sa te ajute....pentru ce ai nevoie?

Ma intreb...nu exista nici o lege in Romania care sa-i interzica sa faca asa ceva?

patti113
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2007 6:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

In primul rand-ms ptr poze, mai ales ca sunt f clare si se vede cum e tinut saracul animal. Eu am auzit de el azi, intr-o emisiune d p realitatea tv, und se vbea d o rezervatie ptr ursi, a asociatiei "Milioane de prieteni". Nu cred ca ei se ocupa si de cazuri in care sunt maltratate feline, insa in mod sigur sunt un punct de reper in cazul in care leutul ar putea fi luat d o rezervatie straina-ceea ce este si scopul meu.
Stiu de o rezervatie din america-Shambala( o poti gasi pe net), careia ii voi trimite un mail, la care o sa atasez pozele-DACA MAI ARE CINEVA-VA ROG TRIMITETI,CU CAT MAI MULTE DOVEZILE IN LEGATURA CU STAREA JALNICA A LEULUI, CU ATAT MAI MARI SANSELE DE REUSITA CU SHAMBALA.
Stiu ca telul este greu de atins, insa in europa nu stiu de rezervatii pentru lei, asa ca cele din america sunt singurele care ne raman.
Cat este taxa pentru o poza cu leul? O sa incerc sa aflu daca exista vreo lege inlegatura cu animalele exotice, nu stiu deocamdata decat de cea care se refera la animalele tipice romaniei(ca de ex ursii). O sa revin pe masura ce adun informatii.
thanks again
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Apr 10, 2007 1:18 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu cat este taxa, pozele astea le-am facut fara bani..pe ascuns ! Wink
E imposibil sa nu existe vreo lege care sa-i interzica sa trateze animalele in felul acesta Wink
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 9:35 am  Raspunde cu citat (quote)

O alta situatie ingrijoratoare este cea a unui urs de 5 ani tinut intr-o cusca minuscula de catre un om care culmea a capatat custodia acestuia chiar de la Garda de mediu din Brasov,numai prin promisiunea ca doreste sa infiinteze o rezervatie si ca atunci ursul va trai mult mai bine.Astfel cei de la Protectia animalelor nu au putut sa salveze ursul chinuit din mainile acelui om..singura solutie a ramas sa-l dea in judecata...dar pana se va da o sentinta ursul va ramane singur si chinuit in cusca Sad
patti113
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 12:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

asta e o aberatie, un om sa infiinteze o rezervatie, cand cea de la zarnesti, facuta d asociatia "Milioane d prieteni" cu nush c sponsori din america a costat 2 milioane d dolari si inka nu e gata..und isi face "rezervatie", in the back yard, cu mostenirea d la bunica?....ursul ar trebui sa fie preluat de ei(Milione d prieteni), spuneau ca au in vedere inca vreao 7 ursi tinuti in custi pt a-i lua in rezervatie, sper ca ursul d kare spui e printre ei..dk nu, poti sa suni si sa le spui d cazul asta, poate nu stiau dspr el..let me kno
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 5:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

cred ca Lizuk a gresit, a vrut sa zica ca omul a promis ca va deschide o mini gradina-zoologica..ceea ce este la fel de rau..tot inchis a sa stea saracul urs !
patti113
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 9:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

oricum ar fi, e abureala nerealista...spaga sa traiasca
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:22 am  Raspunde cu citat (quote)

revenind la subiect, poftiti niste poze cu o veverita din parcul din Sinaia . Din pacate a iesit cam intunecata poza , dar a fost facuta in graba !

si o poza cu o musca, care sunt sigur ca o sa va placa Razz

Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Mar Feb 12, 2008 6:01 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
doze
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 12/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 5:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

si eu poze cu porcusorul meu Smile)

[/img]
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 6:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

frumos porc..sa-ti traiasca Laughing
doze
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 12/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 6:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

saru` mana Smile) ... joi face 8luni Very HappyVery Happy

ce vroiam sa te intreb...de ce e asha pustiu pe aici???
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum