|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 10:02 pm |
|
|
Pentru nu erau destule posturi tv plictisitoare si batranesti a aparut si Romantica, din cate am inteles acesta este televiunea fostei moderatoare de la Pro TV...iubita de toate babele ...Teo Trandafir .
<ironic> Teo se pare ca a atras de partea ei si alte vedete de prim rang cum sunt: Catalin Crisan si Raluca Moianu ( de la Iarta-ma) .
Pe langa vedetele de prim rang, Romantica are niste emisiuni si seriale mai mult decat interesante (cel putin asa asa par dupa ce nume au) : TEOVIZIUNEA, DOMNUL SI DOAMNA DE LA 5 , IARTA-MA , PRIMA IUBIRE si as putea continua dar ma abtin </ironic>
Un singur lucru vreau sa spun ...ma bucur ca am doua televizoare ca deja pe mama se uita toata ziua pe postul acesta  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 1:24 pm |
|
|
Tot ce pot sa-i spun e succes in continuare..... atata timp cat nu afla bunica-mea de postu asta de televiziune.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 11:21 pm |
|
|
Intre timp a aflat bunica-mea de Romanitica si astfel s-au dus dracu` stirile sportive de la ora 8.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|