Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Bucate de Paste - ce mancaruri pregatim pentru Paste?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 8:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pentru multi dintre noi o sarbatoare precum Pastele inseamna mancare si bautura din belsiug Razz ..asa s-a invatat romanul ! Anul acesta vreau sa cred ca nu o sa mai exagerez cu mancatul , dar totusi hai sa vedem cam ce mancati voi de Paste !
Va spun din prima ca eu n-am mancat niciodata carne de miel sau oaie si nici nu cred ca o sa mananc vrea curand ! Pierd ceva ?
La mine acasa mancarea de baza fie ca e Paste , fie ca e Craciunul sunt sarmalele, dar sarmale mai bune ca la mine acasa nu gasiti Rolling Eyes . Oua rosii , dar rosii sa fie , nu suport ouale verzi, albastre sau de alte culoare..nu stiu de ce Rolling Eyes .
Clar ca cozonacii n-am cum sa lipseasca de pe masa si nici un vin care sa mearga cu sarmalele !

Cam asta se mananca pe la mien acasa..astept sa-mi spuneti si voi ce bucate pregatiti pentru sarbatoarea de Paste Razz

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2007 7:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ca in fiecare an romanii se pregatesc sa dea iama prin magazine si sa sa-si goleasca portofelele.Tot mai comozi din fire,romanii prefera sa cumpere bucatele de Paste din supermarketuri,incepand de la cozonaci,miel si terminand cu nelipsitele oua rosii.
Si daca tot vorbeam de Paste ,vremea se anunta frumoasa in aceasta zi sfanta..voi cum aveti de gand sa o sarbatoriti?
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2007 7:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Daca-i frumos s-ar putea sa ies pana la magazin sa-mi iau paine. Nu de alta da` trebuiesc si oulele alea mancate cu ceva, nu? Laughing Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 10:52 am  Raspunde cu citat (quote)

eu cred ca Pastele este o sarbatoare care trebuie petrecuta in familie..cu siguranta nu e un prilej de plecat pe la munte sau la mare cu prietenii si slujba din nopatea de inviere nu e un prilej ca unii dintre noi sa mearga la biserica beti si sa faca "paranghelie" Wink
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 1:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

Aici ai dreptate dom` sef. Chiar daca nu sunt eu un credincios inarit (sunt ateu de fapt) cred ca sarbatoarea asta trebe sarbatorita in familie.

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 9:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pentru a face cunoscute bucatele romanesti,reprezentantii Institutului Cultural Roman (ICR) Viena au trimis peste 1.500 de felicitari electronice de Paste ce contin informatii despre post, oua incondeiate sau Noaptea de inviere, dar si retete de bors de miel, drob sau pasca. ..asa ca sa stie si strainul cum se manaca romaneste Very Happy
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Apr 14, 2007 12:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bravo la cultul roman! Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum