| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 11:10 pm |
|
|
La 31 decembrie 2006, Logan era prezent in 49 de tari, dar lista pietelor unde mai putea intra se apropia de final, modelul neavind o versiune cu volanul pe dreapta care sa corespunda regulilor de circulatie din 74 regiuni ale globului. Tocmai din aceasta cauza, deschiderea uzinei indiene este, probabil, cel mai important eveniment pentru Logan, din simplul motiv ca in India, ca in multe alte state foste colonii britanice si nu numai, precum Japonia, automobilele au volanul pe dreapta. Si, cum in 2007 este programata inceperea productiei in India, din cursul anului 2008 este posibil ca Logan sa isi inceapa expansiunea in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelanda, Malta, Japonia, Hong Kong, Indonezia si altele.
Sursa:7 plus.ro |
|
|
|
 |
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:15 am |
|
|
E o schimbare gandita bine!!!Ar fi o imagine buna adusa tarii noastre eu asa cred sa vezi o masina romaneasca aliniata celorlalte marci europene!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 11:30 pm |
|
|
Ar fi bine.Dar calitatea de la Dacia inca lasa de dorit. _________________ www.gsm-cdma.myforum.ro |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 11:21 am |
|
|
| GsmWorld a scris: | | Ar fi bine.Dar calitatea de la Dacia inca lasa de dorit. |
la ora actuala sunt in situatia in care mi-as dori macar un Logan  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 7:16 pm |
|
|
| GsmWorld a scris: | | Ar fi bine.Dar calitatea de la Dacia inca lasa de dorit. |
Si ce-oi vrea? Si calitate, si pe bani putini. N-ai sa vezi asa ceva nici intr-o mie de ani. Parerea mea. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 11:04 pm |
|
|
Bani putini???Compara cu alte modele la aceleasi dotari si spune-mi dupa daca e pe bani putini. _________________ www.gsm-cdma.myforum.ro |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 1:34 pm |
|
|
| GsmWorld a scris: | | Bani putini???Compara cu alte modele la aceleasi dotari si spune-mi dupa daca e pe bani putini. |
Si cam la ce modele te referi? Hyunady Accent? Fiat Panda? Fiat Punto? Ultima oara cand m-am interesat, ceea ce ofera Loganu` e cu mult peste ceea ce ofera alea (Accentu` ce se mai apropie cu ceva). Si nu marefer numa` la dotari, ma refer si la habitaclu, la dimensiunea portbagajului.... Loganu` la capitolu asta e cu mult peste dansele.
Si ca sa-ti raspund... Da, e pe bani putini.
p.s.: N-am luat in calcul masinile second hand _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|