| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1074 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 10:27 am |
|
|
pe 12 am avut examen ..din pacate am picat la oras ! Asta e ..nu am fost atent, daca viitoare nu mai gresesc !  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
jolt nou venit

Data inscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 06, 2007 12:49 pm |
|
|
sunt curios daca imi puteti recomanda un instructor, vreau sa incep scoala, care sa aiba solenza, preferabil in stare buna ( ),
multumesc.
raspundeti daca se poate la mail: jolt_tloj@yahoo.com |
|
|
|
 |
VALI nou venit

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Oct 19, 2007 5:46 pm |
|
|
| Iti recomand scoala de soferi Edvin ,mai exact instructorul Eduard Diaconu care este foarte bun,un adevarat profesionist,te invata tot ce trebuie.Sa stii ca nu are elevi respinsi la oras.Eu am facut cu el si am luat carnetul f. repede.Iti dau nr. de telefon 0720065212 |
|
|
|
 |
VALI nou venit

|
Trimis: Mar Noi 27, 2007 7:18 pm |
|
|
ACTE NECESARE LA DOSAR
-AVIZ PSIHOLOGIC
- FISA MEDICALA(FORMULAR DE LA SEDIUL SCOLII)
-FISA DE SCOLARIZARE(COMPLETATA LA SEDIUL SCOLII)
-CAZIER (DEPUS ON-LINE DE SCOALA)
-COPIE C.I.(SE FACE LA SEDIU)
-1 POZA
-TAXA DE EXAMINARE DE 5 LEI(RON)
-1 TIMBRU DE 1 LEU(PTR. RIDICAREA CAZIERULUI) [/img][/b][/u] |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 27, 2007 7:32 pm |
|
|
eu iti recomand sa recunosti ca ai o legatura cu scoala respectiva de soferi si vrei sa-i faci publicitate . Nu se supara nimeni pentru asta, dar nu incerca sa ne pacalesti in felul asta
Daca erai o persoana care vroia decat sa faca o recomandare nu te apucai sa scrii si actele necesare .
Decat sa va faceti in felul asta publicitate pe forumuri, mai bine va faceti un site, da mai bine  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
PeRuZzI nou venit

Data inscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 4:32 pm |
|
|
| am si eu o intrebare : In cat timp ti se da permisul de conducere? .. am inteles ca in 2 ore dupa ce depui chitantza cu plata permisului .. dar nu sunt sigur de asta .. stie cineva? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 5:04 pm |
|
|
eu nu stiu cum e acum mai nou, la mine a durat mai mult , dar acum s-a schimbat situatia..poate stie altcineva _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 10:07 am |
|
|
din cate am auzit ..se scumpeste sau s-a scumpit deja scoala de soferi undeva pe la 1200 RON. Care mai sunteti fara carnet mai bine faceti acum scoala , nu asteptati sa ajunga pretul ca in restul tarilor mari din UE. De exemplu in Italia am auzit ca te rupe la buzunar sa dai de carnet _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 370
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:40 pm |
|
|
Pai cum saptamana asta termin cu examenele cred ca ar trebui sa ma iau de scoala de soferi..nu de alta dar nu vreau sa-mi rupa buzunarele  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 932 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 1:08 pm |
|
|
... mda, deci, nu-s predestinat sa am carnet. Dupa ce ca nu-mi permiteam ale 700 sau 800 de lei care erau pana acu`... s-a mai si scumpit intre timp. Deci, pana nu termin cu Campina... adio carnet!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
VALI nou venit

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 9:34 am |
|
|
| SCOALA DE SOFERI EDVIN ARE PRETURI F.BUNE 795 LEI CU TOT CU LEGISLATIE,IAR INSTRUCTORUL ESTE F.BUN |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 12:41 pm |
|
|
imi poti lasa si mie un numar de telefon ceva?chiar trebuie sa ma au sa sun,ca vrea sa incep _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
PeRuZzI nou venit

Data inscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 12:49 am |
|
|
| salutare .. am si eu o intrebare .. stiti cumva in cat timp se elibereaza permisul ? am inteles ca in 3 ore dupa ce s-a depus tot ce trebuie .. Multumesc |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 1:17 am |
|
|
din cate stiu eu..daca de exazi dai de permis..a doua zi te duci l;a politie,faci pozele si dupa cam 2 ore il ridici..
Maine..19 februarie..incep scoala de soferi,sper sa iasa bine(adik sa nu iau pietonii la tinta ) _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
|