| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 23, 2007 9:47 pm |
|
|
eu imi sustin parerea ca esti printre principalii lingai Noi sa fim sanatosi bai Lucica, forumul merge inainte si fara voi..as amonoton cum e
Da, am citit ceva despre noul forum pe softpedia, am auzit ca niraen s-a suparat si s-a gandit sa-si ia unul cu licenta..nu phpbb dasta varza Acum..nu stiu sigur, astea sunt zvonuri ! Iti doresc mult succes in noul forum , acolo presupun ca e distractie mare, puteti discuta toata ziua despre virginitate, filozofie si satanism  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Mar 24, 2007 1:07 pm |
|
|
ăă?
eu credeam că te referi la forumul Zapodia ( www.zapodia.evonet.ro/forum )... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 8:47 pm |
|
|
nu zicea el de altul..in fine..nu conteaza..noi sa fim sanatosi ! Sa inchidem subiectul  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 7:41 pm |
|
|
pt . Sinel : am sters acum acel topic, din pacate am fost plecat si nu a avut cine sa-l stearga . Apropo, te-ar interesa un job de moderator pe acest forum? Eu e posibil s ama lipsesc si am nevoie de cineva sa mai stearga mesajele botilor . Ce zici? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 336
|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 8:59 pm |
|
|
Domnu' Sef..sunt onorat de increderea acordata..dar din pacate eu sunt din provincie si in 2 sapt incepe facultatea si voi sta in camin..si la inceput nu imi voi lua calculatorul,deci voi avea acces la net ceva mai rar..dar ma incanta ideea,insa conditiile sunt vitrege ...pana la 1 oct o sa fiu mai mereu pe forum insa dupa aceea..ceva mai rar.. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Sep 17, 2007 8:00 am |
|
|
nu conteaza ... s-a revolvat, forumul are nevoie de persoane de incredere ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 336
|
Trimis: Lun Sep 17, 2007 12:44 pm |
|
|
pai multumesc pentru incredere..sper sa nu dezamagesc!  |
|