|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:44 pm |
|
|
Film prost din punctul meu de vedere. Au făcut de râs o vedetă românească, Ghiță Mureșan. Mai multă lume îl cunoștea drept "diavol gotesc" decât Ghiță Mureșan, singurul român în NBA.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 10:46 am |
|
|
Film prost: Irish Jam.
Păcat totuși. Scenariul avea un potențial imens, însă l-au stricat în momentul în care Eddie Griffin a intrat pe scenă. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1002 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 3:44 am |
|
|
Ati vazut vreunu` "Ten `till noon"?.......Nu?..........Nici nu va recomand. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1002 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 10:54 pm |
|
|
Am vazut si eu azi, dupa ce am tot asteptat ceva timp, "The Grimm Brothers". Din promo-ul pe care l-au facut HBO, chiar imi doream cu ardoare sa vad filmu, da` dupa ce s-a terminat, am busfnit intr-un mare ras. Distributia n-a fost una proasta... rau. Un Matt Damon intr-un rol ce nu i se potriveste sub nici-o forma si inca unu, in rolu lu frac`su pe care nu l-am retinut da-l stiu din alte filme. Oricum filmu` mi s-a parut unu` prost.(punct) _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF nou venit

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 37
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:58 pm |
|
|
| Film mai prost de cat "Young pople fucking" nu am mai vazut de mult....Pur si simplu mi-am pierdut 90 de min din viata uitandu-ma la el./...bleah o porcarie!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|