| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:57 pm |
|
|
Fiind din ce in ce mai ocupati cu grijile cotidiene..scoala,munca...si mai ales sportul preferat al tuturor: statul la calculator...totul presarat cu bunatati gastronomice,am uitat sa ne mai ocupam si de aspectul corpului nostru...eu una as vrea sa merg la sala sa incerc sa ma mentin cat de cat in forma...dintre voi care frecventeaza sala?..daca aveti vreo recomandare sa ne-o impartasiti si noua  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:14 am |
|
|
in loc de o sala de fitness, in care faci niste intinderi sau ridici niste fiare, nu ar fi mai buna o alergare prin parc?..... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:23 am |
|
|
zic ca ebun si un alergat in parc, dar si putin "tras de fiare" . Eu tot zic ca merg, dar sunt prea lenes. Acum cativa an am fost cateba saptamani la Sala Spoturilor, dar intr-o sala de forta amenajata la patinoar acolo, acum presupun ca nu mai exista , pentru ca erau conditii destul de nasoale. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:13 pm |
|
|
Sau mai bine întărâți câinele vecinului. Să vezi atuncea. Nu-ți mai trebuie sport toată viața. Anyway, prefer să alerg, să mă cațăr, să sar, și alte chestii d-asta decât să mă duc la sală și să "trag de fiare". _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 7:23 pm |
|
|
bai e bine sa si alergi prin parc, dar parca e frumos si la sala . Te uiti in fiecare zi daca ti-au mai crescut muschii, mai vezi si o fata care face exercitii...e vorba si de atmosfera  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 11:32 pm |
|
|
cunoasteti ceva preturi de la salile de forta din Ploiesti? Ceva impresii de pe unde ati fost voi? Vreau neaparat sa ma duc, dar n-am reusit pe nimeni sa conving sa mearga cu mine..ca mi-e sila singur  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 936 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 2:18 pm |
|
|
La sala Dorftei, este o sala de forta foarte bine echipata. Stiu asta pentru ca am 2 tovarasi care frecventau... eu nu obisnuiesc ... Anyway, daca nu ma insala memroia, abonamentul se invartea in jurul a 40 lei pentru vreo 14 sedinte sau ceva de genu`. Oricum mie mi se pare destul de accesibil. Singura chestie negativa ii spatiul, care-i foarte micut. In rest e bine. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|