| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 8:35 pm |
|
|
Vad ca toata lumea a deschis topicuri care mai de care mai felurite, numa` despre ce preferam noi in general nu. Sau o fi si nu-l vaz io. In fine. Si ca sa incep eu, spun ca prefer, in general, clasica mancarica numita sugestiv "cartofi prajiti". Adica nu o prefer, o ador. Pot sa apun ca dau deoparte preduse din carne pt o portie de cartofi prajiti(da` nu prea des, pt ca, ce-i mult strica ) . Voua ce va place extraordinar de mult? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 3:58 pm |
|
|
orice merge cu bere
nu, serios  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Mar 03, 2007 9:56 pm |
|
|
Cartofii prajiti sunt buni, problema e ca nu sunt foarte sanatosi, daca faci abuz risti sa-ti creasca colesterolul .
Ce prefer eu sa mananc? Pai e simplu...CARNE..carne cu orice , prefer carnea la gratar (halci) , mici, peste .
Daca tot a venit vorba de carne , ce ziceti de filmuletul acesta? _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Mar Mar 06, 2007 8:16 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 2:04 pm |
|
|
Dom` sef, stiu si eu ca nu sunt sanatosi, pot duce chiar la cancer, da` sincer... nu ma pot abtine. Daca trece o saptamana si nu bag o portie MARE de cartofi in mine, nu ma simt implinit.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 11:10 pm |
|
|
| fructe si branzeturi.....alimente super.... |