|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 27, 2007 12:41 pm |
|
|
Da, o adevărată capodoperă. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 10:52 pm |
|
|
Am update-at site-ul și am adăugat un proiect nou: Oameni volumul 2. Aștept comentarii.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 2:31 am |
|
|
Un proiect reusit. Imi place acea tripleta reusita de rosu, galben si albastru(cine are ochiu format stie despre ce vorbesc)
Si nu pot decat sa laud face lift-u prin care a trecut site-u. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 3:47 pm |
|
|
mie imi place ideea in sine, putina culoare, ce se pierde prin combinatia de alb-negru _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
piele nou venit

Data inscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 3 Locatie: in-folio
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 4:52 pm |
|
|
faina pasiune, costisitoare insa. vorbesc din experienta. vezi bine, ai unele cadre faine.
uite, daca vrei iti imprumut un Nikon f90x, un ob. de 50mm si un Fuji Reala.
catacernat@yahoo.com
doar asa, sa-ti faci mana. cand il tragi, il developezi si vezi daca merita sau iti place.
aparatele pe film sunt mult mai ieftine, deci vei fi cu mult mai aproape de un aparat performant. |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|