| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 11:50 am |
|
|
Abia de mai sunt 5-10 posturi pe zi...
Se stinge forumul?..
Aceeași oameni...nimeni nou ...
So...? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 1:31 pm |
|
|
Sugestie: inscrieri la motoare de cautare, link exchange , reclama.... _________________ www.gsm-cdma.myforum.ro |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 1:55 pm |
|
|
| GsmWorld a scris: | | Sugestie: inscrieri la motoare de cautare, link exchange , reclama.... |
toti cei 200 de vizitatori unici pe zi vin din google!
link exchange - ramane de vazut
reclama - o sa fac la site, cand o sa fie gata..nu la forum ! Nu o sa fac genul de publicitate care il faci tu  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 2:01 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | GsmWorld a scris: | | Sugestie: inscrieri la motoare de cautare, link exchange , reclama.... |
toti cei 200 de vizitatori unici pe zi vin din google!
link exchange - ramane de vazut
reclama - o sa fac la site, cand o sa fie gata..nu la forum ! Nu o sa fac genul de publicitate care il faci tu  |
Pe langa google mai sunt si Neogen, Trafic.ro etc.
Eu v-am dat o sugestie.Faceti ce vreti. _________________ www.gsm-cdma.myforum.ro |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 8:57 pm |
|
|
Pustiu rău, nu așa... Mulți sunt cei care se înscriu și nu postează nimic. Și noi, o mână de oameni nu putem să ținem un forum atât de mare. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 2:08 pm |
|
|
nu poti obliga pe cineva sa scrie, pana la urma nu e asa mare problema . Forumul merge inainte, in timp va creste...nu ma grabesc . O sa termin proiectul la care lucrez acum si apoi promit ca ma ocup de portal (o sa fie mai mult sau mai putin asemanator cu ce mi-am propus initial) . Daca o sa vrea cineva sa ajute la dezvoltarea lui, e invitatul meu . Pun pariu ca dupa ce o sa existe site-ul si forumul va avea mai multi membri  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 8:27 pm |
|
|
Sa speram. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 11:21 am |
|
|
Iaca, lucrurile au început să se miște oleacă. Avem și utilizatori noi care postează și topicuri interesante (Șefu' ne-a promis unul cu și despre homosexualitate, deci așteptăm cu nerăbdare).
Have faith, little ones.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 12:36 pm |
|
|
uitasem de el, promit ca putin mai tarziu o sa-l deschid ! Dar va previn : fara jigniri..cuvinte urate etc.
In vreo 2 zile ma apuc si de site, daca nu intervine vreun alt proiect pe bani  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 5:07 pm |
|
|
Toate ca toate, da` p`aici nu se schimba nimic. Nu tu posturi noi, nu tu useri activi noi...... ce se intampla? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 6:10 pm |
|
|
pai ce sa se intample, odata cu placarea domnului niraen s-au retras ca prin minune si restul userilor . I-am facut sa sufere datorita comportamentului meu abuziv...acum stau si plang ca nu mai scrie nimeni pe forum.
Asta e ! Oare ce ma fac ? oo vai..o vai...
Nileda ..ai respectul meu pentru ca nu ai lins si tu fundul lu' niraen ca toti ceilalti  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Mar 15, 2007 4:50 pm |
|
|
Pai "nu i-am lins fundu` lu` niraen" pt ca: eu nu fac astfel de lucruri, si pentru ca nu aveam de ce. Suntem, (imi place sa cred ca suntem) cei mai buni prieteni, dar deobicei nu prea iau eu in considerare ce zic altii. Eu le stiu pe ale mele. Oricum el a cam exagerat in multe privinte p`aici. Da` asta-i viata.
In orice caz ma ai pe mine.
Asteptam useri in continuare.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Mar 15, 2007 7:50 pm |
|
|
toate ca toate...dar noi sa fim sanatosi..wtf !..sa fie toata lumea sanatoasa!  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Mar 17, 2007 3:15 pm |
|
|
Mare vorba mai graisi.
Inca mai asteptam useri.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 23, 2007 7:50 pm |
|
|
Subtil, ce să mai.
Nu cred că plecarea lui Niraen a produs un val de anusofilio...doar că devenise monoton forumul, și a apărut altul mai fain:) _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|