| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 9:02 pm Titlul subiectului: Metode de invatare accelerata |
|
|
Toata lumea iti spune sa „pui burta pe carte“. Profesorii te asediaza la scoala cu teme si cu bibliografii interminabile. Parintii te bat si ei la cap sa inveti si iar sa inveti. Dar nimeni nu te-a invatat vreodata si cum anume sa faci asta.
termenul „invatare accelerata“ desemneaza orice abordare, orice atitudine, orice tehnica sau metoda care permite facilitarea invatarii si dobandirii de cunostinte noi, mai repede si mai usor. In ultimii ani au aparut si pe piata romaneasca diverse carti, cursuri si seminarii de citire si de invatare rapida, bazate pe diverse tehnici. Este important de mentionat ca unele dintre aceste tehnici conduc la rezultate rapide, in timp ce altele cer un antrenament riguros si o exersare constanta si asidua.
Sursa:http://www.cotidianul.ro/index.php?id=7065&art=55&cHash=5beca27937 |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mi-ar prinde si mie bine in sesiune sa invat accelarat o gramada de cursuri pline de porcarii, dar cred ca o sa fie destul de greu asa ceva indiferent de metoda folosita ! |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Învățare accelerată? Una bucată țeavă de vreo 40 de cm și vreo 2 cm diametru și o condiție fizică demnă de Mr. Olympia. 60% din copii de etnie r(r)omână învață de frică, vă spui eu sigur!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|