Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
cainii de companie..tinuti in lesa

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 11:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa vedeti ca a mai hotarat consiliul local Ploiesti :
- din martie cainii nu vor mai avea voie in localuri, institutii publice, mijloace de transport in comun, in locuri special amenajate pentru copii, parcuri si gradini publice . Mai mult, stapanul are obligatia, sa stranga excrementele animalului din locurile publice!
- eliberarea din lesa va fi permisa numai in locurile special amenajate pentru animale de companie . Accesul in aceste locuri special amenajate se va face pe baza de ecuson emis de ADPP Ploiesti . Tarifele sunt: 0,2 lei pe zi, 1 lei pe saptamana, 5 lei pe luna si 50 lei pe an.
- amenziile pentru eliberarea cainelui din lesa in zonele nepermise pot ajunge pana la 1000 lei si accesul in zonele permise fara ecuson pot genera amenzi de pana la 200 lei.

Acum eu nu stiu ce sa cred, imi place ideea cu strangerea excrementelor (pentru ca nu de putine ori am calcat in rahat prn parc) . De asemenea respect ideea de a tine cainele in lesa in locurile publice , pentru ca au fost destule cazuri cand cainii au atacat copiii pe strada.

Chestia cu taxa mi se pare cam idioata..si ma gandesc la locurile acestea special amenajate ! Oare cate vor exista? Si oare va trebui sa merg cu cainele din cartierul vest pana in malu rosu ca sa-l pot lasa liber? (de exemplu)

LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 11:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

ai dreptate, e absurdă acea clauză...dar eu vreau să văd că se dau amenzi...degeaba ai cadrul legislativ dacă nu îl pui în aplicare
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 12:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

cand o sa-l vad eu pe catateanul ploiestean, strangand rahatul dupa cainele lui prin parc..atunci am insor Wink
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 12:34 am  Raspunde cu citat (quote)

dacă stai cu biciul lângă el, o să strângă și căcățelul vecinului....e bună frica la neamul asta românesc...
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 5:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Atunci ai să te însori foarte curînd, stimate domnule șef! Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 1:46 am  Raspunde cu citat (quote)

Adevăr grăiește gura ta aurită, frate Lucian!
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:44 am  Raspunde cu citat (quote)

Tudor a scris:
Atunci ai să te însori foarte curînd, stimate domnule șef! Wink

eu nu cred, pentru ca IN ROMANIA NU SE RESPECTA NICI O LEGE...cu atat mai putin acesta ! Putem sa luam si exemplu cu amenajarea in baruri a camerelor pentru nefumatori...sau a celor pt. fumaori..cum vrem s-o luam!
Pana acum in Ploiesti nu am vazut ca s-a schimbat ceva Wink
La fel o sa s eintampla si cu stransul rahatului de caini, poate peste vreo 7-8 ani ..o sa schimbe si mentalitatea romanului, atunci o sa fiu pregatit sa ma insor Razz Cum credeti ca o sa stea cineva la spatele lor cu biciu' , cand persoanele care ar trebui sa faca asta (ma refer aici la politistii comunitari si jandarmi) nu respecta macar ei legea asa cum trebuie ?
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 9:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

De cele mai multe ori, animalele de casa, cainii si pisicile, creeaza stari conflictuale in blocurile autohtone. De vina sunt, in principal, stapanii acestora, care nu stiu sa le ingrijeasca astfel incat sa nu deranjeze sau sa nu produca mizerie.De aceea s-a convenit ca oamenii care au animale trebuie sa plateasca lunar o suma fixa care este cuprinsa intre 5 si 7 lei pentru fiecare animal in parte. Suma reprezinta contravaloarea energiei electrice pentru functionarea suplimentara a ascensorului, curatenia suplimentara pe spatiile comune.
Sunt sigura ca la fel ca si celelate taxe si aceasta o sa fie" trecuta usor cu vederea".. Rolling Eyes

www.averea.ro
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 8:43 am  Raspunde cu citat (quote)

sunt de acord, inainte aveam un vecin (care intre timp s-a mutat), a carui caine latra de fiecare data cand trecea cineva pe langa usa lui ! Eu cred ca un caine de exemplu nu se simte in apele lui cand este tinut in apartament..plus ca deranjeaza pe ceilalti din bloc Wink
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 7:27 am  Raspunde cu citat (quote)

apropo de locul sperial amenajat pentru caini de la vest ! trec destul de des pe acolo si vad foarte rar cate o persoana care sa stea cu cainele acolo..si acum e inca gratis..nu se plateste nici o taxa . Un singur lucru mai vreau s avad ca se intampla in Romania si apoi pot sa emigrez fericit...astept sa vad cum stapanii strang de pe jos excrementele produse de cainii lor Rolling Eyes
juanita
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 9:30 am  Raspunde cu citat (quote)

Si in cartierul 9mai este un astfel de parc si sunt multe persoane care acum isi tin cainii acolo......Sunt total de acord cu faptul k un caine tb tinut in lesa oricat de mic ar fi sau oricat de disciplinat....nu pt k ar musca pe cineva,dar e mai sigur si pt caine....in plus sunt multi oameni care se sperie de ei,desi nu fac nimic rau....taxa pt parc e absurda.....insa ar fi bine dak lumea ar strange fecalele cainilor,insa totul tb sa vina treptat nu brusc.Eu am un caine acasa(la bloc) si va spun sincer k nu latra persoanele care locuiesc in bloc,ci doar pe cei necunoscuti(adesea este f bine,pt k la noi in bloc mai intra oameni fara adapost care dorm pe la usi).
Eu cred k a tine cainele mereu in lesa si a nu intra in magazine,restaurante etc e o dovada de bun simt
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum