|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:16 am |
|
|
pokemom? astea nu sunt desene animate pentru fetite? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 10:34 am |
|
|
Ba da.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 7:14 pm |
|
|
Da da` mie imi placeau la vremea aia  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 12:31 pm |
|
|
pokemon? domnu' Adelin, te credeam o serios, care se uite la desene animate pentri baieti
Apropo de desene animate pentru oameni seriosi, urmareste cineva Family Guy ? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 1:15 pm |
|
|
Da eu am o groaza de seriale in calculator cu Family Guy imi plac la nebunie desenele mai ales de Stewie si Brian !Este pe TVR2 seara pe la 12:20 parca cate un serial din Family Guy!As vrea sa iau toate episoadele dar nu stiu de unde daca poate cineva sa ma ajute!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 3:44 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | pokemon? domnu' Adelin, te credeam o serios, care se uite la desene animate pentri baieti
Apropo de desene animate pentru oameni seriosi, urmareste cineva Family Guy ? |
Da, io! Da` parerea mea e ca erau mult mai misto "Futurama". Da si astea sunt super tari.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|