| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 9:20 am |
|
|
de cateva saptamani de cand tin cura de slabire e musai sa mananc o shaorma pe saptamana la Pappy..de aici imi place cel mai mult ( baieti, sa-mi dati 1 ron ca va fac publicitate) . Se poate comanda si acasa, pentru comenzi mai mari de 20 de ron mi se pare. Alte specialitati nu am incercat pe acolo, dar m-a deranjat ca aproape de fiecare daca cer shaorma mare fara maioneza, ceapa si cu sos picant...si primesc ba cu ceapa si maioneza..ba cu sos dulce. Pana la urma au fost buna si alea..dar totusi..
Cand mai ajung pe acolo o sa notez si numarul de telefon pt. comenzi acasa, poate il folosesc cineva  _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Sam Apr 28, 2007 10:22 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 2:16 pm |
|
|
Am incercat si eu cateva specialitati de la Pappy,dar nu am fost foarte multumita..shaorma a fost bunicica..in schimb hamburgerii sa nu-i incercati..ca nu sunt foarte gustosi..as fi curioasa cum este pizza..poate risca altcineva inaintea mea Inca ceva ce nu-mi mai place la acest local ca se fumeaza..nu e tocmai placut sa mananci shaorma cu aroma de tutun  |
|
|
|
 |
irisss nou venit

Data inscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 3:15 am |
|
|
| salutare...am incercat si eu...am fost destul de multumita.. ce parere aveti de clubul "ice magic" ? e ceva de capul lui? merita osteneala? merita banii? |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 5:23 pm |
|
|
Ai mai întrebat o dată. N-a fost nimeni, nu știe nimeni nimica. Grijă mare, că ăsta-i off topic și se pedepsește.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
ghost nou venit

Data inscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 4:10 pm |
|
|
teroooooog sa imi dai nr ei de telefon....ca imi foame acuma si vreau shaorma  |
|
|
|
 |
ghost nou venit

|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 4:26 pm |
|
|
astept numaru de telefon inca 5 minute...NU MAI POT DE FOAMEEEE
dupa aia o sa comand altceva de alt restaurant.... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 7:35 pm |
|
|
cred ca nu l-ai gasit, mai bine iti faceai o salata . Eu pe perioada de vara m-am masat de saorma, de depune serios pe burta ..poate la mare mai mananc cateva ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
ghost nou venit

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 3:54 pm |
|
|
bine pune la burta nu e o problema ,nu vad nr ei de telefon
si nu vreau sa ma duc acolo fie care data cand vreau shaorma  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 10:34 pm |
|
|
numarul de telefon de la pappy: 0244541035 . din cate stiu eu trebuie sa faci comanda pt. cel putin 4 shaorma ca sa ti le aduca acasa! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
ghost nou venit

|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 5:13 pm |
|
|
| ms mult..4 shaorma...mama mia ce sa fac cu ele |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 5:43 pm |
|
|
mai nou am descoperit o shaorma mai buna decat la pappy, nu ca nu mi-ar placea aia de acolo , nu ma intelegeti gresit E vorba de fastfood-ul de la langa sediul CEC din centru..nu stiu exact cum se cheama , cand mai trec pe acolo o sa retin cu siguranta. Pai farte, cand cer picanta..picanta este si parca are o aroma mai aparte..ori imi era mie pofta prea mare
In fine , merita sa incercati si acolo ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Elia nou venit

Data inscrierii: 01/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 11:35 pm |
|
|
shaorma e boona la pappy..dah doar atath...
a dah...shi sucu:))  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 11:14 am |
|
|
Imi pare rau sa va contrazic, oameni buni ((c) Stefan Banica jr., 2006), da` shaorma mai buna ca la fast-food-ul de langa Coreco din centru nu cred ca sa face in orasul asta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 11:22 am |
|
|
fiecare nu parea lui...mie nu mi-a placut aia de acolo ..adica mi-a placut , dar mai buna e la pappy. Acum la Pappy depinde si pe cine ti-o face.. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:36 pm |
|
|
Gustilii nu se discuta bre!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|