| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Cum vi se pare siteul? |
| Cool |
|
40% |
[ 2 ] |
| Ok |
|
40% |
[ 2 ] |
| Asa si asa |
|
20% |
[ 1 ] |
| Naspa |
|
0% |
[ 0 ] |
| F naspa |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 5 |
|
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1097 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:23 pm |
|
|
Sa-mi fie iertata indrazneala, da am observat ca-i un chestionar mai sus si un link la un site mai jos de chestionar. Nimic anormal pana acuma. Da` cand am click-uit link-u, nu ma dus nicaieri. De ce?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
 |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 9:03 pm |
|
|
| niledA a scris: | Sa-mi fie iertata indrazneala, da am observat ca-i un chestionar mai sus si un link la un site mai jos de chestionar. Nimic anormal pana acuma. Da` cand am click-uit link-u, nu ma dus nicaieri. De ce?  |
Nu-l gasesti pt. ca l-a sters "Domnu Sef". Daca intri la profilul meu il gasesti acolo.Ti l-as scrie eu dar mi-l sterge iar  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1143 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 12:26 am |
|
|
http://www.gsm-cdma.myforum.ro, poftiti distrati-va...votati, dati-va cu parerea despre forum...nu vreau sa va stric distractia, eu am plecat sa ma inscriu pe forumul celalalt ..sa-mi deschid un topic sa-mi fac si eu publicitate  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 1:59 am |
|
|
Gsm, lasă că șefu' se oftică pentru că aveți mai mulți utilizatori.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 2:23 am |
|
|
| Niraen a scris: | Gsm, lasă că șefu' se oftică pentru că aveți mai mulți utilizatori.  |
Dar voi aveti mai multe subiecte.
Parca e mai vesel si iepurelele . Acuma ca s-a rezolvat mica problema, astept opinia forumistilor.... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1097 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 11:22 pm |
|
|
ce te-a facut sa crezi ca e bunicel? argumenteaza..chiar sunt curios ? Parerea mea, e ca e absurd sa ceri parerea despre un forum! Evident...daca l-ai facut tu de la 0..atunci tot respectul..poti cere pareri! Dar asa..toate forumurile sunt la fel  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 12:09 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | ce te-a facut sa crezi ca e bunicel? argumenteaza..chiar sunt curios ? Parerea mea, e ca e absurd sa ceri parerea despre un forum! Evident...daca l-ai facut tu de la 0..atunci tot respectul..poti cere pareri! Dar asa..toate forumurile sunt la fel  |
Daca te uiti la lista de membri vei vedea ca sunt primul.Sunt admin forumului si e facut de la 0 de mine si un pic de ajutor de la moderatori.Pe 6 feb implineste 3 luni  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 12:43 am |
|
|
cand am zis l-ai facut nu m-am referit la "instalat" . In fine , succes in continuare cu forumul  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|