| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
gaBYE nou venit

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 2 Locatie: ploieshti
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 12:01 pm |
|
|
Ce om nu ar vrea sa aibe un amic care sa nu te lase niciodata la greu, din cauza asta sunt si animalele ele sunt cei mai buni si cei mai ascultatori prieteni pe care ia avut vreodata omul, un animal te iubeshte de sute de ori mai mult decat il poti iubi tu pe el, numai prin simplul fapt k il hraneshti sau k iti petreci 5 min pe zi cu el. Knd eshti suparat vine langa tine si te inveseleshte ce mai animalele sunt nishte adevaratzi kamarazi
Ultima modificare efectuata de catre gaBYE la Vin Dec 01, 2006 6:31 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 4:36 pm |
|
|
| o calitate a animalelor este ca ele nu te pot insela, nu te injunghie pe la spate precum oamenii. Partea proasta e ca trebuie sa ai grija de ele ! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 10:32 pm |
|
|
ca tot vorbeam de animale,sa va spun ce am gasit la pensiunea din Sinaia la care am stat cand am fost in excursie zilele trecute:2 pisoi foarte dragalasi pe care i-as fi luat acasa ...noroc ca mi-am adus aminte repede ca m-ar fi aruncat tata afara din casa cu tot cu pisoi daca m-ar fi vazut cu ei ...asa ca am renuntat repede la idee si m-am multumit doar sa ma joc un pic cu ei  |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:20 pm |
|
|
eu cred ca daca as avea vreun animal( de preferat catel) as ajunge sa-l iubesc mai mult decat pe o persoana. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 12:30 am |
|
|
Animalele au demonstrat de atatea ori ca pot fi mult mai iubitoare si mai intelegatoare decat oamenii..va invit sa vedeti cateva poze cu animalute care in viata de zi cu zi nu se inteleg f bine...dar aici bat labuta prieteniei http://letsbefriends.blogspot.com/ _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 12:53 pm |
|
|
De ce nu m-o fi făcut scumă-mea mumă câine?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:29 pm |
|
|
N-as vrea sa intervin in discutia asta linistita cu ceva asa socant, dar nu pot sa ma abtin.
Inainte sa cumperi ceva facut din blana, ar fi bine sa stii si cum se face acel obiect.
Filmuletul e cutremurator, dar trebuie vazut. Adevarul trebuie sa fie facut public!
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
saracele..sunt inca vii atunci cand le jupoie. Nu stiu ce fel de suflet poti avea ca sa faci asa ceva  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:42 pm |
|
|
Așa le-ar trebui și lor aplicat un tratament. Și sunt un pacifist înrăit când spun asta. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 9:33 pm |
|
|
deocamdata nu-mi place blana,dar daca pe la 40 de ani o sa imi placa cu siguranta o voi prefera pe cea artificiala,chiar nu pot concepe cum animalele sunt omorate, pentru a le purta pe tine, si mai exista si mandrie in asta. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 7:50 pm |
|
|
Io n-am putut sa urmaresc filmul pana la capat, dar ce-am vazut, mi-a ajuns! Oare cu ce-or fi gresit saracele animale de au avut asemenea soarta? Sunt curios, chestiile alea(nu pot sa-i numesc oameni), or avea vreun animalut p`acasa?
E trist sa vad ca asa ceva se intampla in ziua de astazi  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 8:15 pm |
|
|
Inca odata se demonstreaza ca degeaba se cred oamenii superiori...in astfel de cazuri ne facem rasa de rusine si demonstram ca suntem mai lipsiti de minte si de suflet decat bietele animale...acesti oameni care ucid din placere si pentru bani ar merita sa aiba si ei la randul lor acelasi tratament ..e pacat ca in zilele noastre se mai intampla asa ceva  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 8:20 pm |
|
|
Da` ar fi o pedeapsa prea usoara.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Sam Aug 25, 2007 1:45 pm |
|
|
Imi plac animalele si in special cainii. De fapt am si un motto " Cu cat cunosc mai multi oameni cu atat imi iubesc mai mult cainele" In cazul meu cainii ca sunt 11. Dar nu suport pisicile. Un caine gandeste:"Uite omul asta imi da mancare, ma plimba, ma alinta, ma iubeste probabil ca el este Dumnezeu" pe cand o pisica "Uite omul asta imi da mancare, ma plimba, ma alinta, ma iubeste sigur eu sunt Dumnezeu"
Sa va spun eu cum este cu prietenii mei blanosi: de cate ori venim acasa sunt cei mai fericiti, topaie, ne cearta, sar pe noi, e bucurie mare ca ne vad. Daca sunt numai eu acasa si sotul meu e plecat ii vad ca sunt nelinistiti si il asteapta, ei sunt fericiti cand suntem amandoi. Daca suntem suparati vin la noi si se catara cu labele pe umerii nostri isi pun capul pe umar si ofteaza. Cand ii dai jos se aseaza in culcat si te urmaresc cu o privire trista si din cand in cand ofteaza. Cine nu are un caine nu stie cum e privirea acestuia cand se uita la stapan, cata iubire si intelegere gasesti in ochii lui. Din cauza asta ai mei sunt niste rasfatati ca nici macar de certat nu ii cert. |
|
|
|
 |
|