|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 8:09 am |
|
|
Un studiu recent a aratat ca vorbitul execesiv la telefonul mobil poate cauza reducerea numarului de spermatozoizi . Cercetatorii de la o clinica din Cleveland au analizat sperma a 364 de barbati care aveau probleme de infertilitate. Barbatii care vorbeau la telefon f. mult ( minim 4 ore pe zi ) aveau cel mai mic numar de spermatozoizi (50 de mil de mililitru fata de 86 de milioane cat aveau ceilalti.)
Studiul a fost facut intr-un oras din India, nu foarte dezvoltat unde telefonul mobil nu a ajuns la toate categoriile sociale.
Sursa :
Realitatea Romaneasca
Deci, atentie oamenilor de afaceri sau voi cei care aveti COSMOTE  |
|
|
|
 |
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 8:43 pm |
|
|
Super stirea !! bine ca mi-am vandut cartela de Cosmote  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 1:24 am |
|
|
grrrr....nu suna bine deloc...deh, ce-o fi o fi... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|