|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 9:38 pm |
|
|
Gigi Becali si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru europarlamentari,asta dupa ce cu catva timp in urma a anuntat ca vrea sa omologheze marca “Gici Becali” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM)...
“Intentionez sa candidez la alegerile pentru europarlamentari, doar eu sunt armasarul care trag caruta (PNG-n.r.). Daca voi castiga, trag caruta mai departe la alegerile parlamentare. Tre’ sa conduc Tara Romaneasca”, a declarat duminica, la Galati, intr-o conferinta de presa, Gigi Becali.
Modul de gandire al acestui om nu cred ca-l va intelege cineva vreodat..eu una cel putin,ma declar depasita de situatie  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 11:01 pm |
|
|
pai avem nevoie de un europarlamentar precum Gigi Becali, el ne poate reprezenta tara cu succes  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 9:20 pm |
|
|
Si uite ca vin alegerile acum si el chiar candideaza pt aceasta functie.... io asa vazui pe afisele alea... _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:04 am |
|
|
eu sincer sa-ti spun cand nu m-am uitat de porcariile alea de afise, din partea mea poate sa iasa oricine..toti sunt hoti...bineinteles in afara de jiji..ca am atunci am be**t-o...scuzata sa-mi fie expresia  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 8:41 pm |
|
|
Expresia va este scuzata.... si bineinteles, aveti o bere de la mine pe afirmatia dumneavoastra referitoare la "toti sunt hoti" si una in minus pt afirmatia "cu exceptia lu` nea Jiji".... ghici cate beri iti dau!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|