Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Decodari gsm gratis online (free unlock)
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  

Cum vi se pare siteul?
Cool
40%
 40%  [ 2 ]
Ok
40%
 40%  [ 2 ]
Asa si asa
20%
 20%  [ 1 ]
Naspa
0%
 0%  [ 0 ]
F naspa
0%
 0%  [ 0 ]
Voturi totale : 5

Autor Mesaj
GsmWorld
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 1:19 am  Raspunde cu citat (quote)

Pentru cine nu vrea sa arunce banii la service......:

Decodari si deblocari telefoane gratis on-line, coduri secrete, anunturi, discutii libere in aria gsm-cdma,poze comice si multe alte informatii!Va asteptam!
www.gsm-cdma.myforum.ro

Ultima modificare efectuata de catre GsmWorld la Mie Ian 31, 2007 2:19 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 1:44 am  Raspunde cu citat (quote)

Mă abțin. Sincer, mă abțin.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 9:05 am  Raspunde cu citat (quote)

GsmWorld a scris:
Pentru cine nu vrea sa arunce banii la service......:

Decodari si deblocari telefoane gratis on-line, coduri secrete, anunturi, discutii libere in aria gsm-cdma,poze comice si multe alte informatii!Va asteptam!

dupa cum suna mesajul tau sunt sigur ca te intereseaza parerile noastre cu privire la forumul tau, dar asta nu e nici sectiune de publicitate si nici de site review Wink .
GsmWorld
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 1:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
dupa cum suna mesajul tau sunt sigur ca te intereseaza parerile noastre cu privire la forumul tau, dar asta nu e nici sectiune de publicitate si nici de site review Wink .

Daca deranjeaza asa tare il puteti sterge.Nu vreau sa deranjez pe nimeni.Credeam ca e un avantaj pt. membrii acestui forum care au tel. codate.Imi cer scuze.

Regulament: "- incercati sa ajutati colegii de forum, nu aduceti injurii la adresa lor, fara glume proaste !"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 10:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Are dreptate GsmWorld, dom' șef...
Forumul mi se pare destul de drăguț, însă mai trebuie finisat, pe alocuri.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 11:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

mesajul lui a fost unul de spam ! rolul unor persoane ca dansul este se deschida topicuri pe diferite forumuri, sa-si faca publicitate Wink
Poate sa faca asta pe forumurile care au sectiuni dedicate pentru asa ceva ! (incearca Roportal) Wink

Cum propui sa "finisam" forumul?
GsmWorld
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 2:33 am  Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:
Are dreptate GsmWorld, dom' șef...
Forumul mi se pare destul de drăguț, însă mai trebuie finisat, pe alocuri.

Daca mi-ai spune mai exact si ce trebuie finisat sau mi-ai da o mana de ajutor as da o bere Very Happy
Cum fac sa-mi pun o poza la avtar pe forumul vostru??
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 2:50 am  Raspunde cu citat (quote)

Citat:
mesajul lui a fost unul de spam ! rolul unor persoane ca dansul este se deschida topicuri pe diferite forumuri, sa-si faca publicitate
Poate sa faca asta pe forumurile care au sectiuni dedicate pentru asa ceva ! (incearca Roportal)

Și d-asta trebuie să-l expediem? Omul și-a făcut un Forum și cere părerea celorlalți despre el. Ăsta-i SPAM? Înseamnă că și ăsta-i spam. Rolling Eyes

Finisat în sensul că ar trebui spre exemplu niște transparență la imaginile companiilor de telefoane. Prea-s ca nuca-n perete. Și nu să finisăm noi forumul, ci el. Că doar nu mă refeream la aista. Do try to be more careful. Wink

GsmWorld, în legătură cu avatarele, uite-aici.
GsmWorld
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 3:07 am  Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult Niraen, am reusit la avtar.Sunt incepator in domeniul asta si mai am nevoie de timp pana sa-l fac de nota 10.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 8:44 am  Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:

Și d-asta trebuie să-l expediem? Omul și-a făcut un Forum și cere părerea celorlalți despre el. Ăsta-i SPAM? Înseamnă că și ăsta-i spam. Rolling Eyes

Finisat în sensul că ar trebui spre exemplu niște transparență la imaginile companiilor de telefoane. Prea-s ca nuca-n perete. Și nu să finisăm noi forumul, ci el. Că doar nu mă refeream la aista. Do try to be more careful. Wink

GsmWorld, în legătură cu avatarele, uite-aici.

Pai da, sti care e diferenta dintre el si tine? El se inscrie pe mai multe forumuri si scrie un mesaj si gata ! Nu-l mai vezi pe aici ! Pe cand pe tine te gaseste lumea toata ziua pe forum , scriind mesaje de calitate Wink
Mi se pare absurd sa ceri parerea despre un forum, iti dai seama ca asta puteam s-o fac si eu pe alte forumuri, dar nu am facut-o. Cel putin daca iti faci publicitate la ceva, macar sa faci asta cu mai multe discretie ..nu deschizi un topic..in care intrebi daca e misto forumul tau, care este despre decodari telefoane si poze comice !

Puteai sa deschizi frumos un topic despre decodarea telefoanelor mobile si printre altele trageai si un link catre forumul tau ! Dar tu ti-ai pus si nick dupa numele forumului, ai pus si ditamai linkul bannerul in semnatura cu link spre tine si ai spus : va asteptam Wink Nu cred ca vei fi primit pe nici un forum cu bratele deschise Wink

Daca mesajul tau nu a fost unul de spam, atunci nu cred ca te deranjeaza sa aduni 50 de posturi (dupa aceea ai tot dreptul sa-ti pui un banner cu dimensiuni mai de bun simt in semnatura).

Niraen, credeam ca vb. despre forumul asta Exclamation
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 10:34 am  Raspunde cu citat (quote)

Whatever, have it your way. Wink
GsmWorld
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 11:55 am  Raspunde cu citat (quote)

Recunosc ca la baza motivelor pt. care am deschis acest topic e si acela de a-mi face cunoscut forumul (reclama).In semnatura aveam doar linkul nu si bannerul(in subiect era bannerul.Mai sunt 2 forumuri unde am facut acelasi lucru si nu s-a suparat lumea, si chiar daca pare greu de crezut am si postat acolo unde am avut ceva de zis. Gasesti nikul meu pe Softpedia sau aici unde e deschis topic ca si pe forumul vostru dar nu s-a suparat nimeni.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 12:49 pm  Raspunde cu citat (quote)

se intampla ca pe softpedia ca am si eu cont si am cautam in cele 36 de mesaje ale tale si nu am gasit nici unul care ai scris asa ceva .
Pe forumul al doilea vad ca ai postat la o sectiunea "anunturi si publicitate" , exact ce spuneam si eu mai sus Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 1:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

Gata cearta, că de nu, șterg subiectul.
GsmWorld
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 5:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
se intampla ca pe softpedia ca am si eu cont si am cautam in cele 36 de mesaje ale tale si nu am gasit nici unul care ai scris asa ceva .
Pe forumul al doilea vad ca ai postat la o sectiunea "anunturi si publicitate" , exact ce spuneam si eu mai sus Wink

Pe softpedia mi-au sters topicul, a ramas doar bannerul.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum