| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Cum vi se pare siteul? |
| Cool |
|
40% |
[ 2 ] |
| Ok |
|
40% |
[ 2 ] |
| Asa si asa |
|
20% |
[ 1 ] |
| Naspa |
|
0% |
[ 0 ] |
| F naspa |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 5 |
|
| Autor |
Mesaj |
GsmWorld nou venit

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 1:19 am |
|
|
Pentru cine nu vrea sa arunce banii la service......:
Decodari si deblocari telefoane gratis on-line, coduri secrete, anunturi, discutii libere in aria gsm-cdma,poze comice si multe alte informatii!Va asteptam!
www.gsm-cdma.myforum.ro
Ultima modificare efectuata de catre GsmWorld la Mie Ian 31, 2007 2:19 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 1:44 am |
|
|
Mă abțin. Sincer, mă abțin. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 9:05 am |
|
|
| GsmWorld a scris: | Pentru cine nu vrea sa arunce banii la service......:
Decodari si deblocari telefoane gratis on-line, coduri secrete, anunturi, discutii libere in aria gsm-cdma,poze comice si multe alte informatii!Va asteptam!
|
dupa cum suna mesajul tau sunt sigur ca te intereseaza parerile noastre cu privire la forumul tau, dar asta nu e nici sectiune de publicitate si nici de site review . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 1:46 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | dupa cum suna mesajul tau sunt sigur ca te intereseaza parerile noastre cu privire la forumul tau, dar asta nu e nici sectiune de publicitate si nici de site review . |
Daca deranjeaza asa tare il puteti sterge.Nu vreau sa deranjez pe nimeni.Credeam ca e un avantaj pt. membrii acestui forum care au tel. codate.Imi cer scuze.
Regulament: "- incercati sa ajutati colegii de forum, nu aduceti injurii la adresa lor, fara glume proaste !" |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:37 pm |
|
|
Are dreptate GsmWorld, dom' șef...
Forumul mi se pare destul de drăguț, însă mai trebuie finisat, pe alocuri. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 11:14 pm |
|
|
mesajul lui a fost unul de spam ! rolul unor persoane ca dansul este se deschida topicuri pe diferite forumuri, sa-si faca publicitate
Poate sa faca asta pe forumurile care au sectiuni dedicate pentru asa ceva ! (incearca Roportal)
Cum propui sa "finisam" forumul? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:33 am |
|
|
| Niraen a scris: | Are dreptate GsmWorld, dom' șef...
Forumul mi se pare destul de drăguț, însă mai trebuie finisat, pe alocuri. |
Daca mi-ai spune mai exact si ce trebuie finisat sau mi-ai da o mana de ajutor as da o bere
Cum fac sa-mi pun o poza la avtar pe forumul vostru?? |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:50 am |
|
|
| Citat: | mesajul lui a fost unul de spam ! rolul unor persoane ca dansul este se deschida topicuri pe diferite forumuri, sa-si faca publicitate
Poate sa faca asta pe forumurile care au sectiuni dedicate pentru asa ceva ! (incearca Roportal) |
Și d-asta trebuie să-l expediem? Omul și-a făcut un Forum și cere părerea celorlalți despre el. Ăsta-i SPAM? Înseamnă că și ăsta-i spam.
Finisat în sensul că ar trebui spre exemplu niște transparență la imaginile companiilor de telefoane. Prea-s ca nuca-n perete. Și nu să finisăm noi forumul, ci el. Că doar nu mă refeream la aista. Do try to be more careful.
GsmWorld, în legătură cu avatarele, uite-aici. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 3:07 am |
|
|
| Multumesc mult Niraen, am reusit la avtar.Sunt incepator in domeniul asta si mai am nevoie de timp pana sa-l fac de nota 10. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:44 am |
|
|
| Niraen a scris: |
Și d-asta trebuie să-l expediem? Omul și-a făcut un Forum și cere părerea celorlalți despre el. Ăsta-i SPAM? Înseamnă că și ăsta-i spam.
Finisat în sensul că ar trebui spre exemplu niște transparență la imaginile companiilor de telefoane. Prea-s ca nuca-n perete. Și nu să finisăm noi forumul, ci el. Că doar nu mă refeream la aista. Do try to be more careful.
GsmWorld, în legătură cu avatarele, uite-aici. |
Pai da, sti care e diferenta dintre el si tine? El se inscrie pe mai multe forumuri si scrie un mesaj si gata ! Nu-l mai vezi pe aici ! Pe cand pe tine te gaseste lumea toata ziua pe forum , scriind mesaje de calitate
Mi se pare absurd sa ceri parerea despre un forum, iti dai seama ca asta puteam s-o fac si eu pe alte forumuri, dar nu am facut-o. Cel putin daca iti faci publicitate la ceva, macar sa faci asta cu mai multe discretie ..nu deschizi un topic..in care intrebi daca e misto forumul tau, care este despre decodari telefoane si poze comice !
Puteai sa deschizi frumos un topic despre decodarea telefoanelor mobile si printre altele trageai si un link catre forumul tau ! Dar tu ti-ai pus si nick dupa numele forumului, ai pus si ditamai linkul bannerul in semnatura cu link spre tine si ai spus : va asteptam Nu cred ca vei fi primit pe nici un forum cu bratele deschise
Daca mesajul tau nu a fost unul de spam, atunci nu cred ca te deranjeaza sa aduni 50 de posturi (dupa aceea ai tot dreptul sa-ti pui un banner cu dimensiuni mai de bun simt in semnatura).
Niraen, credeam ca vb. despre forumul asta  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 10:34 am |
|
|
Whatever, have it your way.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 11:55 am |
|
|
| Recunosc ca la baza motivelor pt. care am deschis acest topic e si acela de a-mi face cunoscut forumul (reclama).In semnatura aveam doar linkul nu si bannerul(in subiect era bannerul.Mai sunt 2 forumuri unde am facut acelasi lucru si nu s-a suparat lumea, si chiar daca pare greu de crezut am si postat acolo unde am avut ceva de zis. Gasesti nikul meu pe Softpedia sau aici unde e deschis topic ca si pe forumul vostru dar nu s-a suparat nimeni. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 12:49 pm |
|
|
se intampla ca pe softpedia ca am si eu cont si am cautam in cele 36 de mesaje ale tale si nu am gasit nici unul care ai scris asa ceva .
Pe forumul al doilea vad ca ai postat la o sectiunea "anunturi si publicitate" , exact ce spuneam si eu mai sus  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 1:32 pm |
|
|
Gata cearta, că de nu, șterg subiectul. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
GsmWorld nou venit

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 5:12 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | se intampla ca pe softpedia ca am si eu cont si am cautam in cele 36 de mesaje ale tale si nu am gasit nici unul care ai scris asa ceva .
Pe forumul al doilea vad ca ai postat la o sectiunea "anunturi si publicitate" , exact ce spuneam si eu mai sus  |
Pe softpedia mi-au sters topicul, a ramas doar bannerul. |
|
|
|
 |
|