Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
ce ai face daca ai gasi un portofofel cu 50 de milioane?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 10:53 am  Raspunde cu citat (quote)

Majoritatea romanilor ar raspunde ...." ce dracu sa fac cu ei? ii iau si ii cheltuiesc! " .
Nu asa a facut si un baiat de 14 ani, elev la o scoala generala ( am uitat numele orasului!) , care gasind un portofel in fata scarii blocului plin cu 50 mil lei vechi, a luat portofofelul si s-a duc cu el la politie .
Acum fiecare dintre noi am spune ca si noi la randul nostru am fi inapoiat portofofelul, dar daca te vezi in situatia aia altfel se pune problema .
Un lucru e sigur , daca as fi gasit eu portofelul si as fi vrut ca posesorul sa-l recupereze, nu m-as duce la politie pentru ca nu am incredere in domnii politisti Laughing . Daca in portofel ar fi fost acte, m-as duce direct la posesor acasa Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 8:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da, laudabil gestul pustiului, probabil a ajuns in mana un copil bine educat. Asa ceva se intampla cam rar, mai ales in Romania.
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 8:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

Deja dăm aici în alte probleme. Aici depinde de personalitatea fiecăruia. Poți să fi tu și din Congo, dacă așa ai fost învățat sau așa ți se pare ție că e corect, tot duci portofelul la autorități.
Sincer, acum, un procent măricel îl reprezintă și influențele socio-economice. Spre exemplu, uitați-vă la cei care de-abia își duc traiul de pe-o zi pe alta. Un astfel de portofel ar fi mană cerească pentru aceștia.
Să nu ne scoatem ochii, totuși folosind drept argument pozițiile sociale. Nu ține. Wink
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 11:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da, e interesant!Nu stiu ce as fi facut daca era in locul acelui pusti.Dar nu m-as fi dus la politie, ci la posesorul portofelului, banuiesc ca avea si actele in el.In caz ca nu avea actele ...(putin probabil) pai cred ca pastram eu acel portofelul. Confused
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 2:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

da...pana la urma daca gasesti un portofel cu bani, dar fara acte esti parca obligat sa pastrezi banii "si sa ai grija de ei " pana o sa gasesti propietarul ! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum