Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ploiesti, oras european !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 10:39 pm    Titlul subiectului: Ploiesti, oras european ! Raspunde cu citat (quote)

Ne apropiem cu pasi repezi de intrarea in Uniunea Europeana. Dar oare suntem pregatiti? Este ploiesti un oras european?
Primul pas a fost reabilitarea , respectiv largirea strazilor ploiestene , asta mi s-a parut un lucru foarte bun. Si stiti ce m-a mirat foaste mult? Ca s-a facut treaba relativ repede. Acum ramane de vazut daca este treaba de calitate Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ramses
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu ma intreb cum putem sa intram noi in UE cand exista atata hotie la nivelul politicienilor Sad pacat ca ei fac ce vor cu bani nostri si nu-i trrage nimeni la raspundere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu , dar se pare ca o sa intram! oare dupa vreo 3 luni de la intrare o sa ramana Romania goala?
Eu cred ca prima problema care ar trebui rezolvata inainte de aderare ( vorbesc de toata Romania, nu numai de Ploiesti) este educarea populatiei.
Cine a iesit macar o data din tara stie despre ce vorbesc Wink
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 11:45 am    Titlul subiectului: Integrarea faciliteaza creditele pentru locuinte Raspunde cu citat (quote)

Zilele trecute am auzit o stire privitoare la un lucru bun care cica l-ar aduce integrarea in UE...si anume ca se va da tonul unei noi politici a creditarii, pentru ca se va deschide accesul catre bancile straine. ...adica se vor acorda mai multe surse de finantare in domeniul imobiliar...acum nu stiu daca este vorba de inca una din multe promisiuni menite sa mai pacaleasca inca o data romanul de rand ..sa-l ajute sa fie mai increzator in integrarea in Uniune...eu una nu sunt deloc convinsa de multitudine de lucruri bune care le promit guvernantii nostrii...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 10:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marea Britanie deja sa gandeaste sa limiteze numarul de romani si bulgari cu drept de munca acolo. Pai va dati seama...o sa plece toata Romania! Laughing
Sus
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 8:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare acesta intrare in Uniunea Europeana va aduce ceva investitori straini in Ploiesti? Eu cred ca da, pentru ca strainilor le place sa-si faca afacerile in Romania: treaba buna pe putini bani sau cel putin asa ar trebui sa fie Razz , pentru treaba buna nu pot garanta.
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai daca ne uitam la investitile care s-au mai facut prin oras putem observa ca toate au in spate straini : noul mall , balif city Laughing ..hmm ce mai e? Question
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

largirea strazilor nu este un motiv de fericire, iar asta din cauza modului in care se face...trotuarul devine un loc in care iti poti exersa abilitatile in gimnastica, mai exact in cum sa mergi pe barna...uneori nici in sir indian nu se poate merge pe acele trotuare...ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt taiati copacii (exemplu: strada Take Ionescu [de la hotel Central spre biserica Sf. Imparati])...oricum, Ploiestiul nu cred ca va fi prea curand un oras european...orasul nostru nu mai are niciun centru vechi (apropo, in cinstea americanilor care ne-au distrus orasul in 1944, la gradina Cismigiului, in Bucuresti, s-a ridicat un monument comemorativ - chiar atat de idioti om fi???)...iar ultimile monumente istorice sunbt si ele intr-o stare avansata de degradare...in plus, orasul are clar un aspect comunist, cu o arhitectura de-a dreptul oribila...ca sa nu mai vorbim de lipsa unor centre culturale...orasul este mort din punct de vedere cultural...iar despre mentalitatea locuitorilor nici nu mai e nevoie sa vorbesc...

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Costel Dumitru
membru
membru

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 7:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

largirea strazilor este un motiv de fericire - pentru soferi Smile , in plus mie nu se par prea mici trotuarele . Decat aglomeratie pe strazi, mai bine trotuare mai inguste Wink .
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Costel Dumitru a scris:
largirea strazilor este un motiv de fericire - pentru soferi Smile , in plus mie nu se par prea mici trotuarele . Decat aglomeratie pe strazi, mai bine trotuare mai inguste Wink .

dar ai fost pe strada take ionescu....copaci de 50 de ani au fost taiati ptr niste parcari inutile...iar daca ala e trotuarul viitorului....atunci se-ngroasa patlageaua!

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum