| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 4:01 pm |
|
|
Un roman, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum nu mai aveau nimic de mancare au inceput sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun americanul a fost primul si-a taiat un picior si a zis: -Acum mancam pulpa. La cina a fost randul englezului. Si-a taiat o parte din spate si a zis: -Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea a venit randul romanului. Si-a desfacut pantalonii si americanul si englezul au exclamat: - Ce bine! Mancam carnacior!! La care romanul zice: - Mancati carnacior pe naiba!! Beti un ceai cald si la culcare!! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 11:08 pm |
|
|
Legile studentului :
1. Intotdeauna are dreptate ... chiar daca nu i se da.
2. Nu copiaza niciodata ... consulta.
3. Nu doarme in timpul orei ... reflecteaza.
4. Nu vorbeste ... schimba impresii.
5. Nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor.
6. Nu chiuleste ... este solicitat in alte parti.
7. Nu ramane restantier ... este lasat cu restante.
8. Nu fumeaza ... se stimuleaza.
9. Nu injura ... se descarca.
10. Nu insulta profesorii ... le aminteste ceea ce sunt.
11. Nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza. 1
2. Nu distruge facultatea ... o decoreza.
13. Nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei.
14. Nu rade in ore ... e fericit _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 12:23 pm |
|
|
Cica unu scapat de la nebuni pune ochii pe una pe strada. Aia o ia la fuga, el dupa ea, ea fuge, el dupa ea, ea fuge, el dupa ea, ea se-mpiedica, el o ajunge:
-Femeie, esti vie ?
Ea cu o ultima rasuflare:
-Da...
-Si de ce nu faci struguri?
Nebunii sunt dusi in excursie cu avionul... dupa vreo 30 de min de la decolare, pilotul simte ca nu mai poate controla avionul care incepe sa se balanseze! Speriat, trimite stewardesa sa vada ce fac nebunii.
Acestia alergau, se bateau, se imbranceau... ce mai, se comportau ca maimutele! Insotitoarea de zbor incepe si tipa la ei incercand sa faca ordine, tipete la care nebunii reactioneaza imediat! dupa care insotitoarea isi vede de treburile ei...
Dupa 20 de min... iar! Acelasi lucru! Insotitoarea ii calmeaza din nou, cu tipete!
Si tot asa de vreo 4-5 ori. La un moment dat, se enerveaza si stewardesa, le arunca o minge si inchide usa!
De atunci, tot drumul a fost cat se poate de linistit. Inainte de aterizare, insotitoarea de zbor intra la nebuni sa ii
pregateasca pt aterizare. cand deschide usa... gol avionul!!!!!
Dar, vede pe unul in usa avionului... abia se tinea.
Alearga repede la el si il intreaba:
- Unde-s restul ma?
- Afara! joaca fotbal!
- Doamne fereste!... si tu? Ce faci aici?
- Eu stau in poarta! _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 10:15 pm |
|
|
Leul iese dimineata nervos din casa... Mai intai da cu ochii de vulpe:
- Gatu' ma-ti de zdreanta !... Cine e, fa, regele animalelor?!?...
- Tu!... Tu!... Tu esti, maria ta!... - zice vulpea umeda de frica.
Leul merge mai departe si da peste lup:
- Ia zi, ma' fraiere, cine e regele animalelor?!?.. Ca acu' iti mananc ficatii!...
- Pai, maria ta!... - zice lupul, galben de frica.
Leul merge mai departe... Intr-o poiana, da de elefant, care manca linistit niste iarba:
- Ia zi, ma' umflatule, cine e regele animalelor?!?... Ca acu-ti scot inima si ti-o prajesc!...
Elefantul il prinde cu trompa de dupa cap, il izbeste de vreo 3-4 copaci si-l lasa lat, in mijlocul drumului. Dupa circa jumatate de ora de inconstienta, leul se ridica, se scutura de praf si pleaca mormaind:
- Ei, bine!... Daca nu stii, nu stii si gata!...
................................................................
Intrebare: Care este diferenta dintre erotic si pervers?
Raspuns: Erotic este sa te mangai cu o pana; pervers este sa te mangai cu toata gaina
..................................................................
Intr-o toamna tarzie, Nicolae Ceausescu face o 'vizita de lucru' inopinata la un CAP dintr-un sat uitat de lume, prin Moldova... La marginea unei tarlale, gaseste doi tractoristi care, in loc sa insamanteze, stau si joaca carti, fumand si band bere.
Mirat si revoltat, ii intreaba:
- Ma', da' de ce voi nu semanati, ma'?!?...
Atunci, unul dintre cei doi, ii raspunde fara macar a ridica privirea:
- Pai, daca nu suntem frati!... _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 12:42 am |
|
|
Stiti de ce tremura piftia?
Raspuns:Pt. ca a fost porcu La..giu! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!!
Ultima modificare efectuata de catre cristy la Mar Ian 30, 2007 10:28 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:35 am |
|
|
Cristi, avertisment pentru limbaj trivial (puteai să foloești alt cuvânt) și pentru glumă nesărată (nu m-am putut abține de la asta, I just had to do it! ). _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 9:06 pm |
|
|
Doi prieteni, pe strada:
- E adevarat ca ai fost plecat o saptamana la mare?
- Da, asa e!
- Si, ai avut vreme buna?
- S-ar putea spune si asa, pentru ca plouat doar de doua ori!...
- Pai, atunci a fost chiar excelent!
- Oarecum, pentru ca prima ploaie a tinut trei zile, iar a doua patru!...
.......................................................................................
Intrebare: De ce se plimba blondele -in baie- in timp ce se spala pe cap?
Raspuns: Pentru ca pe eticheta samponului scrie 'WASH and GO'!... _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 10:45 am |
|
|
Doi politisti, de la paza unui aeroport discuta intre ei:
Primul:
- Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul!... Ia uite-l p-asta cat este de mare!...
Al doilea:
- Ma', da' tampit mai esti!... Pai, nu-l deturneaza atunci cand e la sol si mare ca asta, ci sus, in aer, cand se face mic de tot!...
..........................................................................................
Intra student la Politehnica intra la examenul de Matematici si, fara nicio discutie, pune pe catedra o sticla de whisky. Examinatorul priveste sticla si spune:
- Satisfacator!
Studentul mai scoate pe catedra si o cutie cu bomboane de ciocolata fina.
Examinatorul:
- Bine!
In sfarsit, studentul pune deasupra cutiei cu bomboane de ciocolata si un stilou aurit, de firma. Examinatorul:
- Excelent! ... Si- pune nota in catalog si in carnet.
Vizibil multumit, studentul strange totul de pe masa spunand:
- Acum va rog sa ma scuzati, trebuie sa ma retrag fiindca mai am de dat si Fizica!... |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Sam Mar 10, 2007 9:30 pm |
|
|
Definitiile casatoriei:
DEFINITIA RELIGIOASA. Act religios care consta in a crea un rastignit in plus si o virgina mai putin.
DEFINITIA JURIDICA. Sentinta prin care condamnatul la vesnicie este eliberat numai pentru rea purtare.
DEFINITIA MATEMATICA. Adunare de probleme, scadere de libertati, inmultire de responsabilitati, impartire de bunuri.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I: Ce intelege un barbat prin a ajuta la curatenie?
R: Sa-si ridice picioarele pentru ca sotia sa poata da cu aspiratorul... _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 8:28 pm |
|
|
Jos pe fundul unui lac
Patru ochi priveste
Ce sa este oare?
Este doua peste!
Pe un camp cu viorele
Crestea numa` ghiocei
Si-a venit madrele mele
Si le-a cules ei pe toti. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Adryano nou venit

Data inscrierii: 24/Ian/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 6:12 pm |
|
|
Bula in desert calare
pe o camila.La un moment dat i se strica
camila.Neavand ce face, duce camila la servisul de camile .
Ajuns la service mecanicul de camile urca camila pe rampa
ia doua caramizi si loveste camiloiul in testicole.In tlmp ce urla de durere animalul o rupe la fuga prin desert."buna metoda D.mne dar eu cum mai prind animalul". la care mecanicul:"treci sus pe rampa"
Isi ia un urs ultimul tip de marcedes si o intalneste pe vulpe .
El ii spune:-Ia vin-o bai vulpeo sa vezi ce masina am!
Ea baga capul pe geam
iar ursul ii prinde capul si o f**e.
Iepurele fiind martor la acest viol sa gandeste:Ba` bani de masina n-am dar o usa tot imi iau!
Cica erau niste nebuni care trebuiau transportati la un alt ospiciu, sunt bagati nebunii intr-un avion.. in timpul zborului capitanul avionului vine sa vada ce fac nebunii, vede el, nebunii jucau fotbal.. ii numara lipsea unu
- Auziti bai, unde e gigel?
- E pe aripa avionului, executa cornerul |
|
|
|
 |
razvanell nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti Vest
|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 2:31 am |
|
|
Cica era Bush, Putin si Ceausescu pe un vapor.....acum care mai de care se dadea mare cu garda de corp
Bush - Ba fiti atenti ce bodyguard pot sa am io.....Mike du-te te rog in apa si adu-mi si mie 1 rechin.....se arunca ala in apa iar, dupa vreo 5 min iese cu un rechin si fara o mana....
Putin - Fiti atenti cat de tare poa` sa fie al meu....Ivan du-te te rog in apa si adu-mi si mie 2 rechini.....se arunca si ala iar, dupa 10 min se intoarce cu 2 rechini si fara un picior....
Ceausescu - Ba la noi romanii e treaba de femei.....Ceilalti 2 mirati il intreaba: - Cum adica domne treaba de femei?
- Fiti Atenti!!!Ion du-te to rog in apa si adu-mi si mie un rechin......La care Ion : - Sa se duca mata ca mie mi-e frica ))
editat de niledA: Fara "k" si "tz"... asa zice regulamentu`. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 8:15 am |
|
|
f. tare si bancurile astea cam spun adevarul despre neamul romanesc  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 8:40 am |
|
|
nu e un banc romanesc, dar f. tare !
No3 - Wrong Number
"Hello?", "Hi honey. This is Daddy. Is Mommy near the phone?"
"No Daddy. She's upstairs in the bedroom with Uncle Paul."
After a brief pause, Daddy says, "But honey, you haven't got an Uncle Paul."
"Oh yes I do, and he's upstairs in the room with Mommy, right now."
Brief Pause. "Uh, okay then, this is what I want you to do. Put the phone down on the table, run upstairs and knock on the bedroom door and shout to Mommy that Daddy's car just pulled into the driveway."
"Okay Daddy, just a minute."
A few minutes later the little girl comes back to the phone.
"I did it Daddy."
"And what happened honey?" he asked.
Well, Mommy got all scared, jumped out of bed with no clothes on and ran around screaming. Then she tripped over the rug, hit her head on the dresser and now she isn't moving at all!"
"Oh my God!!! What about your Uncle Paul?"
"He jumped out of the bed with no clothes on, too. He was all scared and he jumped out of the back window and into the swimming pool. But I guess he didn't know that you took out the water last week to clean it. He hit the bottom of the pool and I think he's dead."
***Long Pause***
***Longer Pause***
***Even Longer Pause***
Then Daddy says,
"Swimming pool? .... Is this 486-5731?" _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 4:41 pm |
|
|
Doi tineri americani vin in Romania cu gandul sa invete cateva propozitii in limba romana. Dupa circa o saptamana, reusesc sa retina:
'Noi doi, amandoi.'
'Pentru o lingura de mazare.'
'Un porc mare si gras.'
'Uraaaaaa!'
Intr-o seara, in drumul lor de la bar spre hotel, pe o strada intunecoasa, se impiedica de o baba moarta. Pe cand incercau sa se ridice, ii surprinde un politist care ii intreaba:
- Ba', cine a omorat-o pe baba asta?
- Noi doi, amandoi!
- De ce, ma'?
- Pentru o lingura de mazare!
- Drept cine ma credeti voi pe mine, ma'?
- Un porc mare si gras!
- Da?!?... Pai, atunci haideti la sectie!...
- Uraaaa!...
.................................................................
Pe un trotuar, un tip isi taraie cu greu piciorul... De la coltul strazii apare brusc un alt tip, care isi taraie si el piciorul... Cand ajung unul in dreptul celuilalt, primul intreaba:
- Vietnam?
Atunci, celalalt raspunde:
- Nu!... Niste rahat de caine, de pe strada cealalta!... _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|