Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Intamplari paranormale
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 6:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Desi nu exclud faptul ca exista paranormal, convinsa 100 %de aceste povesti nu sunt, fiindca nu cred pana nu vad. Voi ce parere aveti, stiti vreo intamplare paranormala in care credeti?

Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 6:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

Povești ar fi destule, însă prea puțini oameni le cred.
Am avut noroc că în copilărie am călătorit destul, așa că de pe unde-am fost, am aflat câte ceva despre aceste fenomene paranormale.

În județul Dolj, satul Gighera (cel în care am copilărit eu) era cunoscut sub numele de Copita Dracului. Sătenii îl denumiseră așa cu mult timp în urmă, când, se spunea că, Diavolul însuși a venit acolo și a luat 14 fecioare în ajunul Crăciunului. Dincolo de poveste, în 1842, 14 tinere au dispărut fără urmă într-o noapte. Sătenii spuneau că a fost mâna Diavolului. Scepticii, însă, emiteau teorii cum că ar fi vorbit între ele și au fugit de-acasă pentru a se muta cu niște flăcăi în Nedeia (un sat în apropierea Gigherei). De-atunci, satul a primit denumirea neoficială de Copita Dracului.

Când eram mic, auzisem o poveste despre o casă care ar fi bântuită. Aceasta se afla undeva la răscruce de drumuri prăfuite ale Gigherei, unde, dacă știai cum să te așezi, vedeai perfect apusul soarelui. De mic mi s-a spus să ocolesc casa aceea, fiindcă spiritele rele s-au adunat acolo și urlă în fiecare noapte. Povestea reală începe prin 1993, când o familie de la oraș s-a mutat în noua casă. Anul următor, cel mai mare dintre copiii din aceea familie, o fată de 17 ani, se îndrăgostește de un băiat care l-a cunoscut la hora care se organiza în fiecare an atunci când se culegea porumbul. Dragostea dintre cei doi a fost fulgerătoare, și băiatul i-a jurat fetei că se vor căsători cât mai grabnic. Atunci când fata l-a prezentat părinților, aceștia au refuzat cu vehemență căsătoria, pe motiv că băiatul ar fi "pui de țigan" și că ar aduce umilință familiei, însă nimic nu-i putea opri pe cei doi îndrăgostiți. Au hotărât să fugă în Bechet și să se căsătorească acolo. Tatăl fetei a aflat de planurile celor doi, și în noaptea de 14 august 1994, acesta l-a ucis pe băiat cu o coasă chiar în fața fetei. Fata a blestemat în aceea noapte toată familia și a dispărut în negura nopții. A doua zi dimineață, toată familia a dispărut fără urmă: cei doi soți, și copiii acestora: două fete și doi băieți. Au fost căutați de autoritățile locale timp de o jumătate de an. Tot ceea ce-au putut găsi a fost trupul spintecat al băiatului îndrăgostit. La cinci ani după, cazul a fost închis, fără nici un rezultat final. Sătenii, și ei au "închis cazul". Nimeni nu s-a mai apropiat de casă, iar cei care s-au apropiat ori au fugit din sat ori au înnebunit. În fiecare noapte, acolo se auzeau urlete, însă sătenii cei mai sceptici spun că sunt câinii care se adună acolo noapte de noapte. Eu, de fiecare dată când treceam pe-acolo, îmi făceam cruce cu limba. Când eram mai mulți, cei mai "viteji" se încumetau a atinge gardul casei. Îl atingeau cu vârful degetelor, și fugeau. Eu făceam parte din grupul celor care se mulțumeau cu privitul de pe margine.

Mai sunt multe povești de spus, însă, mai las și pe ceilalți. Poate au ceva de istorisit.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 1:28 am  Raspunde cu citat (quote)

nu cred in reincarnare...iar flash-urile nu stiu daca le pot incadra in categoria paranormalului...dar as vrea sa amintesc ceea ce mi s-a intamplat mie...aveam vreo 4-5 ani cand am fost cu tata la callatis sau tomis..si cand ne-am apropiat de ruine, el nici nu a apucat sa imi zica ce-i cu bolovanii aia acolo, ca eu am inceput sa ii povestesc cum ca ne-am batut cu altii, cu topoare, oameni calare...tata a fost uluit...
iar anul trecut mi-am descoperit atractia mea catre dacologie...si spre credintele pagano-zamolxiene-paleocrestine...spre civilizatia getilor
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 9:52 pm  Raspunde cu citat (quote)

Parfumul Reginei Maria

- Ani la rand, castelul Hohenzollernilor de la Sinaia a fost invadat de o bizara mireasma de violete.

Regina Maria ar parea intr-un fel capabila sa furnizeze astfel de surprize dupa moarte: temperamentala, dinamica, excentrica, preocupata sa-si regizeze sfarsitul - la moartea ei s-a purtat doliu violet, conform dorintei sale; inima si-a voit-o separata de trup si ingropata la Balcic. In plus, ultimii ani de viata i-au fost intunecati de conflictele cu fiul ei, nestapanitul Carol al II-lea. Conflicte care au mers pana la a fi ranita prin impuscare, in incidentul violent dintre rege si printul Nicolae.
Regina fusese intotdeauna extrem de legata sufleteste de Pelisor, castelul pe care in cateva incaperi il ornase ea insasi, cu educatia si gustul ei rafinat. Deci, cu atat mai mult poate spiritul reginei sa fi fost jignit de patrunderea cizmelor bolsevice in castelul ei drag.
Prima oara s-o intamplat povestea cu parfumul reginei chiar la inceput, dupa ce-l fortasera pe Regele Mihaita sa plece...era chiar de ziua regelui, pe 10 mai 1948.De atunci parfumul reginei a mai fost simtit de multe ori in castel de diversi oameni..Ultimele doua aparitii, aproape insesizabile, au fost: una cu putin inainte de moartea lui Petru Groza - calaul monarhiei romanesti, si a doua, chiar mai discreta, intr-o camera de mansarda, cu o saptamana inainte sa moara Gheorghiu Dej...oare credeti ca este posibil? Rolling Eyes
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:30 am  Raspunde cu citat (quote)

Da. fain ar fi fost ca Majestatea Sa, Regina Maria, sa fi fost strigoi si sa-i bantuie pe toti comunistii care alungasera Monarhia din tara...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 7:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

ca sa nu mai deschid alt topic ...(sa zicem ca are cat de cat o legatura) ..credeti in existenta extraterestrilor si a "farfuriilor zburatoare"?
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 9:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nu.
Sus
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 9:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu nu zic ca nu exista, orice e posibil, dar pana nu vad, nu prea cred.
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 10:59 am  Raspunde cu citat (quote)

După părerea astronomilor se pot distinge, într-o noapte senină pe cer, cu ochiul liber cca 4500 de stele. Privind prin luneta unui observator modest această cifră crește la aproape 2.000.000, iar cu un telescop modern, prevăzut cu oglinzi putem capta sclipirea mai multor miliarde de stele (puncte luminoase care împreună alcătuiesc Calea Lactee ).

Dar în imensitatea Universului, sistemul nostru astral nu reprezintă decât o părticică derizorie a unui sistem cu mult mai vast (jerbe de cai lactee cuprinzând cca 20 de galaxii pe o rază de 1,5 milioane de ani lumină). Un an lumina reprezinta 6 trilioane de km. Dar nici această puzderie de stele nu reprezintă decât o mică parte din Univers în comparație cu miile de nebuloase pe care ni le poate dezvălui telescopul electronic. Acesta fiind doar stadiul de cunoaștere la care am ajuns la ora actuală.

Conform ecuației lui Frank Drake, 10 la puterea 20 sunt numărul aștrilor cuprinși în câmpul de observație al telescoapelor noastre. Având în vedere aceste aspecte, dacă am considera că doar o singură stea din 1.000.000 de stele ar avea un sistem planetar reducem numărul lor la 10 la puterea 14. Întrebarea este pe câte din aceste planete ar putea exista viață? Dacă am reduce numărul lor și am considera că doar la 1 sistem planetar din 1000 ar exista semne de viață ar rămâne 10 la puterea 11 sisteme planetare unde viața poate fi posibilă. Dacă reducem din nou și afirmăm că doar la 1 din 1000 a apărut deja viața, reducem numărul planetelor la 100 de milioane. Dacă am considera că din toate aceste planete doar pe 1 la 1000 ar exista viață mai dezvoltată decât pe Terra atunci am avea 100.000 de planete unde ar exista asemenea forme de viață. Dacă am face exact aceleași calcule doar pentru Calea Lactee (galaxia noastră), am avea 18.000 de planete unde ar exista viață mai dezvoltată decât pe Pamânt.

Având în vedere toate aceste aspecte, putem noi afirma cu certitudine că suntem singurele forme inteligente de viață din imensitatea Universului? Wink
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 9:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

buna analiza, eu sunt "sigur ca nu suntem singuri" ! Apropo..credeti ca asta e adevarat?
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 12:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu prea pot să mă pronunț, deși tind să spun că-i bullshit.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 6:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu tot nu cred. de ce nu stim inca de ei?...oricare dintre ei...
Sus
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 10:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Baby alien? voi ce credeti despre asta?
http://paranormal.3xblog.ro/
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Ian 31, 2007 1:50 am  Raspunde cu citat (quote)

Dragă Cristi, înainte să postezi, documentează-te. Copilul acela era un copil de om, însă avea grave malformații din naștere. Multe site-uri și-au cerut scuze familiei pentru afișarea pozei acestuia pe Internet și pentru faptul că au ținut sus și tare că-i "extraterestru".

Dar noah, tu crezi că îi ET, eh?
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 11:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

ei bine , nu trebuie sa raspunzi cu tonul asta Wink . Nici eu nu stiam de cazul asta, dar cu ocazia asta am aflat Razz . Putea foarte bine sa fie un pui de extraterestru Razz
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum