|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 11:09 pm |
|
|
Iaca o să-mi "irosesc" primul post cu ceva sugestii. Mă rog, e decât una. Mă gândeam la un skin pentru phpBB ceva mai acătări. Adicătălea, nu zic că n-ar fi bun cel curent, dar unul mai arătos n-ar strica.
Ah, și încă ceva, n-ar fi mers un Invision Power Board în locul clasicului phpBB? :D
PS: Try some new smileys, these ones suck! :D
Oricum, sper că n-am fost prea incisiv cu propunerile mele și că o să avem parte de multă distracție pe forumul aista. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1082 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 11:42 pm |
|
|
Salut Niraen !
In legatura cu skin-ul , sunt de acord cu tine, numai ca nu prea am timp , am dat drumul la forum si intre timp trebuie sa ma ocup si de portal si de un alt proiect => daca te oferi sa dai o mana de ajutor cu skin esti binevenit . Pe parcurs le rezolvam pe toate si "zambitori" si poate un forum cam "smecher ", dar pentru inceput trebuie sa ne multumim cu asta.
E bine totusi ca phpbb-ul are o comutate mare, sunt disponibile diverse mod-uri ( vreo 2 am folosit si eu), dar ti-am spus lipsa de timp ma omoara . Am nevoie de niste colaboratori  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 8:23 am |
|
|
Well have no fear, 'cos Niraen is here! Nu vreau să mă dau mare, dar știu și eu niscaiva chestii în phpBB (am avut un forum, dar din lipsa clienților, am fost nevoit să-l închid). Dacă ai nevoie de ajutor cu orice ține de acesta, nu ezita să mă contactezi.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|