| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:32 pm |
|
|
Intotdeauna mi-a placut sa stau de vorba cu oamenii, sa-i ascult, dar si sa-i ajut daca pot, tocmai de asta mi-ar place sa devin psiholog. Psihologia in sine, mi se pare o materie grea, dar nu ma sperie gandul sa invat, problema este alta, desi imi doresc sa devin psiholog, nu stiu daca acest lucru va fi posibil, deoarece nu sunt sustinuta. Voi ce inclinatii profesionale aveti? _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:35 pm |
|
|
Pentru psihologie nu-i necesar (numai) învățatul, ci trebuie să știi să asculți, să înțelegi, să analizezi.
Mie mi-ar plăcea să devin fotograf pentru National Geographic. E o meserie frumoasă și am prilejul să călătoresc mai peste tot și să cunosc o grămadă de oameni. Totuși nu știu dac-aș avea vreo șansă. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:03 pm |
|
|
Si eu am fost atrasa de psihologie in tinerete...din pacate a trebuit sa las la o parte acest vis din mai multe motive. ..asa ca am ales turismul...sper sa imi deschid propria mea agentie de turism (sau macar sa conduc una)sau sa fiu managerul unui hotel... _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:08 pm |
|
|
eu as vrea sa fiu profesor de istorie...sau doctor in istorie...eh, visez si eu...dar pentru un an as vrea sa fiu atasat cultural la ambasada Romaniei de la Oslo...iar ca a doua slujba sau ceva part-time as vrea sa fiu jurnalist  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:35 pm |
|
|
As lucra oriunde as reusi sa pot schimba ceva. Daca lucrand ca gunoier as putea sa schimb mentalitatea oamenilor, atunci gunoier sa fie!
Tin sa muncesc in Romania, sa nu plec in alte tari decat pentru a vedea locuri si cunoaste oameni.
La o slujba precisa nu ma pot gandi. Locul meu e peste tot si nicaieri... _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 10:40 pm |
|
|
Eu unul nu m-am gandit deocamdata ce meserie mi s-ar potrivi, dar, imi place sa cred ca se va ivi ceva bun si pentru mine in tara asta, asa macar sa am de unde sa strang si io bani de-un HOT ROD  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 11:38 pm |
|
|
eu unul am inceput o afacere pe cont propriu si sper ca dupa terminarea studiilor sa ma dezvolt si mai mult ! Eu prevad ca internetul o sa aiba un cuvant greu pe piata financiara, in viitorul apropiat si in Romania  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 1:59 pm |
|
|
| eu....practic ceea ce mi-am dorit...medicina naturista.ador asta si o fac cu pasiune.si cum tot pasiunea ma leaga de oameni sunt studenta la sociologie-psihologie. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Dec 24, 2007 11:52 am |
|
|
Deci... am luat mai multi factori in calcul, iar, cand am tras linie sau am pus "=", mi-a rezultat asta: la anu`, dupa ce iau BAC-u` (exclus sa nu-l iau), ma pregatesc frumusel sa urmez o frumoasa cariera in Politia Romana... poate-i bine, poate nu... da` m-am hotarat si, inapoi nu dau!
OFF TOPIC: Si uite ca ajunsai la 500 de posturi... la mai multe mie si voua! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 1:36 am |
|
|
e foare bine..doar ca se intra greu la academie...pai la mine zarurile au fost aruncate..ar trebui sa ies inginer electronist ca domnu' sef..  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 10:06 am |
|
|
sa ai gura de aur sinel, insa e posibil ca eu sa nu ajung ingicer anul asta .Eu sper dar sunt intr-o situatie destul de dificila _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:15 pm |
|
|
| sinel a scris: | | e foare bine..doar ca se intra greu la academie... |
Doar ca nu vreau sa ma sa ma complic cu Academia... ma duc la Campina... si acolo, daca stii romana si engleza gramatica plus sa ai o conditie fizica buna, intrii cu lejeritate  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Joi Feb 14, 2008 1:52 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 4:57 pm |
|
|
da..ai dreptate....si daca vrei poti face urmatoarea figura...poti sa faci dreptul la distanta..si apoi te-ai aranjat pe la pachetul militar cica asa e trendu' acuma:sa faci doua facultati una la zi si alta la distanta  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 5:34 pm |
|
|
Am ales deja ceva si nu ma mai schimb.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|