Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Vile in Prahova

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi imobiliare Prahova
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 8:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

In ultimul timp, Ploiestiul a devenit un oras inchis pe piata imobiliara, chiar si pentru autoritatile locale, care nu mai pot pune la dispozitia investitorilor terenuri necesare ridicarii de cartiere rezidentiale.
Cea mai cautata localitate pentru ridicarea de case a devenit Paulesti, pentru ca aici exista utilitati, comuna fiind situata la cativa kilometri de Ploiesti.
Autoritatile locale se bucura de avalansa de cereri de autorizatii de constructie pentru ca bugetul creste semnificativ odata cu taxele si impozitele locale co-lectate de la satenii care au dat buletinul de oras pe cel de mediu rural. Totusi oamenii se plang de starea jalnica a drumurilor,care devin inpracticabile dupa fiecare ploaie..degeaba stau in vile de sute de mii de euro daca au noroiul pana la gat Rolling Eyes

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 1:04 am  Raspunde cu citat (quote)

da, sormea si-a cumparat pamant la Paulesti . La luat "in oferta" , din cate am inteles acum e mult mai scump. Nu stiu cum sunt drumurile pe acolo, dar mi-a spus ca se construiesc vile in prostie acolo si observ ca intreaga zona incepe sa se dezvolte .
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi imobiliare Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum