| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:39 pm |
|
|
Unde preferati voi sa va petreceti vacantele?Va atrag plajele insorite si nisipul fierbinte de pe litoral sau padurile racoroase si drumetiile antrenante de la munte?..eu una le prefer pe amandoua..imi place sa lenevesc si cateva zile pe plaja..imi plus ador sa ma scald in apa marii...dar nici muntele nu mi se pare a fi mai putin atractiv...imi place sa-mi "rup picioarele" facand diverse trasee.. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:47 pm |
|
|
Munte,mereu la munte m-am simtit bine, aveam chiar ce admira, mai putin unele gunoaie,pe cand la mare nu pot sta mai mult de 3 zile ca ma plictisesc. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 11:05 pm |
|
|
eu iubesc mareeeeeeeeaa..ador sa ma balacesc in apa..sa caut scoici..sa joc volei pe nisip..sper ca anul acesta sa ajung si eu...pentru ca nu am mai fost de 3 ani la mare  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 11:06 pm |
|
|
Muntele, pentru că are ceva misterios. În plus, reprezintă natura sălbatică în cea mai pură formă. Oricum, n-am fost niciodată la mare, așa că nu-mi place.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:04 am |
|
|
muntele...e altceva, ma simt legat de munti...ador sa privesc piscurile pierdute in ceata, sau sa urc la 1400/2000 si sa vad norii de sus...sa urc pe munti si sa cobor agatandu-ma de crengile brazilor....
la mare e doar aerul poluat de masini si gratare...la munte e aer curat...
MUNTE  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:19 am |
|
|
de preferat muntele si marea daca se poate . Muntele pentru aerul curat, linistea de acolo si peisaje. Marea pentru fetele de pe plaja, soare, nisip , distractie, volei pe plaja. Cel mai bine e cand mergi cateva zile la mare dar si la munte  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:08 pm |
|
|
Cel mai bine îi când ai bani de dus și la munte și la mare. Până atuncea...  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
djl nou venit

Data inscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 17 Locatie: București
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 1:21 pm |
|
|
Marea.
Dar dacă ar fi să petrec din nou anumite clipe minunate din anii '90, aș alege Provița de Sus, deci munte. |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 7:50 pm |
|
|
Munte. Pentru ca acolo te simti implinit (si cu dureri de muschi incredibile).
Mare. Pentru ca acolo te simti liber (si cu arsuri la fel de incredibile).
Oricum, eu ma fac ca ma simt liber si la munte, asa ca ma duc la munte. Apreciez marea doar pentru... mare. Daca as avea o cada mai mare nu as avea nevoie de mare  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 8:39 pm |
|
|
dar stati ca mi-am adus aminte de ceva, care ma face sa nu-mi mai doresc asa de mult sa merg la mare...cel putin nu in Romania ! Da ...vorbesc despre "carnatii".."submarinele" din apa . Acum 2 ani am fost la Costinesti...am zis :domne' ...poate asa sunt tinerii, n-au bani pentru toaleta, dar anul trecut am fost la Eforie Nord si am intalnit aceesi situatie .
Oriunde intram in apa..parca ma urmarea "carnatu"
Deci un minus mare pentru litoralul din Romania  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 11:06 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | Oriunde intram in apa..parca ma urmarea "carnatu" |
Horror movie script!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|