| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 5:20 pm |
|
|
Da, e o pasiune. cu toate ca de la an la an, calitatea cam scade, ramane ceva unic in Romania. O cetate medievala care renaste, originalitate la fiecare colt, tineri beti crita, canta si te saruta pentru o gura de vodka...teatru in piata cetatii...concert la biserica evanghelica din deal...mima in strada...multe si frumoase.
oameni buni, fuserati la sighisoara, la festival? daca da si daca nu v-ati imbatat prea rau, povestiti!  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 20, 2007 9:34 pm |
|
|
Din pacate nu am ajuns in Sighisoara desi am trecut pe langa ea, stiu insa ca e un oras foarte frumos,in general orasele medievale sunt superbe.Cat despre festival am auzit mai multa lume, spunand ca nu mai e ce-a fost... _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 1:23 am |
|
|
acu 5 ani canta Negura Bunget...acu 4 Taine...iar anul trecut nici rockoteca nu mai era...decat un local in care se punea incontinuu un album agathodaimon, unul helloween si "wolfshade"....si care nici bere nu mai avea in ultima seara... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:03 pm |
|
|
Din pacate nici eu nu am ajuns la Sighisoara,dar as vrea sa merg in viitorul apropiat pentru ca cetatea Sighisoara este una dintre cele mai spectaculoase si pline de mister cetatii medievale din Transilvania si reprezinta un veritabil monument istoric ce pastreaza vie emotia intalnirii cu trecutul, calatorul descoperind o lume de un farmec nemaiintalnit.
Sighisoara este considerata si astazi ca fiind cea mai frumoasa cetate din Europa. Aceasta s-a pastrat in mare parte intacta, numarandu-se printre putinele asezari de acest fel, unde casele medievale sunt locuite si astazi. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:20 am |
|
|
grabeste-te! se darama! 38 m din zidul cetatii s-au distrus anul trecut, iar acuma celebru Turn al Ceasului e in stare avansata de degradare, iar primaria sta pe o punga de apa...deci... ( _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 1:12 am |
|
|
am avut iubita mea o idee cum ca ar fi frumos sa mergem de revelion acolo, dar i-am spulberat repde sperantele. Totusi mi-as placea sa vizitez orasul , poate la vara !
Ai ceva poze de acolo? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|