Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ploiesti - lista cu prioritati pentru 2007

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 2:56 pm    Titlul subiectului: Ploiesti - lista cu prioritati pentru 2007 Raspunde cu citat (quote)

Administratia locala in frunte cu primarul Emil Calota a facut un sondaj in randul ploiestenilor in legatura necesitatiile orasul asa cum sunt vazute de locuitorii lui. Cei mai multi ploiesteni cer modernizarea spitalelor, intretinerea si reparatia strazilor, protectie sociala pentru batrani, locuinte sociale si locuinte pentru tineret .
Voi ce credeti , care sunt prioritatiile pentru anul 2007 ?
In viziunea mea , la capitolul strazi stam destul de bine si am vazut ca se lucreaza in continuare pentru fluidizarea traficului . Modernizarea spitalelor este mai mult decat necesara, pentru ca roman fiind numai intr-un spital din Romania nu vreau sa ajung. Si as vrea sa prind si eu ziua in care desi imi platesc darile la stat pentru CAS o sa merg la doctor si nu va mai fi nevoie sa dau spaga.
Protectie sociala pentru batrani - ce sa mai zic si de asta , saracii oamni au muncit toata viata ca sa ajunga la batranete sa nu-si permita macar medicamentele de care au nevoie !
Locuinte pentru tineret - asta nu o sa vedem prea curand din pacate. Sunt prea multe hotii in tara asta pentru ca un tanara familie sa aiba posibilitatea sa-si cumpere cumva o casa Wink
Eu zic ca ar trebui acordata mai multa atentie la siguranta cetateanului, degeaba avem o gramada o gramada de politisti comunitari in Ploiesti daca ei nu sunt motivati sa-si faca datoria cum trebuie .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt de acord cu tine, domnule sef...dar uite ca nu se tine cont de ecologie...oricine taie orice copac vrea...in plus, ultimile cladiri istorice care ne-au mai ramas sunt vandalizat de noii proprietari - stucaturi daramate si izolat cu poliesten = perete mat, eftin, da' bun...bun pe naiba!!....si cand te gandesti ca orasul nostru a fost reprezentativ ptr arhitectura neo-clasica...uuuf...Sad...aici ar trebuie sa se faca ceva...casele vechi sa fie restaurate conformei planului initial...de asemenea, problema cainilor comunitari a reaparut...sunt prea multi!!...si iarasi nesiguranta cetateanului....Sad

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oamnei buni!!!! Altceva in afara de sondaje mai stiu politicienii astia sa faca? Mad Serios acum! Facem sondaj pentru prioritati, facem sondaj pentru alegeri etc. Ce mai ramane, sa facem sondaje in care sa intrebam lumea ce papioane sa purtam?
N-ar fi mai bine daca am trec direct la fapte, sa vedem ce ne lipseste si sa facem direct? Mad

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai prin sondajele astea e fraierit ploiesteanu'... sa creada ca si parerea lui e importanta !
Prea adevarata problema cu cainii Wink
Siguranta pe strazi e asigurata de politisti comunitari bine pregatiti si antrenati dupa spusele celor de la primarie Wink
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Dec 09, 2006 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acuma nu ca sunt misogin...dar am vazut si femei printre ametitii comunitari....dintre toate doar una singura e mai voinica si pare cababila sa faca fata unei situatii-limita....
chiar ma amuz atunci vad un grup mai mare de ametiti comunitari iesind din sediul lor....parc-ar fi ceata lui pitigoi

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trimisesem eu un mail la primarie prin trageam un semnal de alarma fata de ce se intampla asta vara pe la Sala Sporturilor Olimpia si le spuneam ca ar fi bine sa nu mai angajeze "toti slabanogii" in politia comunitare . Am primit mail inapoi si mi s-a spus ca politistii comunitari sunt testati si antrenati periodic si sunt foarte capabili si in plus au dat o gramada de amenzi pe la Sala Sporturilor .
Mi-a ramas in cap o intamplare ( e posibil sa mai fi scris pe forum despre asta) ! Eram in centru si vad o batranica care cersea ! La fata locului venisera 2 masini ale politiei comunitare si se stransesera in jurul femeii vreo 7-8 politisti bine antrenati care incercat "sa o salte" Wink
In ceea ce priveste angajarea femeilor, pe mine nu ma deranjeaza atat timp cat si-ar face datoria cum trebuie, insa nu vad cum o politista comitara ar putea imobiliza un raufacator Wink
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am citit in ziarul prahova despre proiectele care vor fi finalizate anul acesta de catre administratia locala si despre proiectele care vor demara anul acesta .
vor fi finalizate:
- lucrarile de consolidare la pasajul din zona de est a municipiului, de pe strada Strandului, la iesirea pe DN1B Ploiesti-Buzau;
- vor fi realizate intersectiile urmatoare:Soseaua Nordului - Bulevardul Republicii; Soseaua Vestului - Gh. Gr. Cantacuzino; Cooperatiei - Bulevardul Independentei (langa Posta Centrala); Gageni - Soseaua Nordului;
- se va finaliza "Proiectul municipal Vest". A fost inceput acum cativa ani si cuprinde mai construirea de noi piete, amenajarea spatiilor verzi etc.

vor incepe lucrari pentru:

- reabilitarea cailor de rulare a tramvaielor
- construitruirea unei noi noua imagini a zonei centrale a orasului (pentru detalii cititi intregul articol)
- modernizarea scolilor si terenurilor de sport
- pt. construirea a 2 gradinite si a noului sediu a primariei
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vineri 26 ianuarie , la avea loc in Ploiesti, in aula UPG , o dezbatere publica cu privire la prioritatiile despre care vorbeam mai sus. Ploiestenii sunt invitati sa asculte ce-au de zis cei din administratia locala , iar apoi sa puna intrebari sau sa propuna alte prioritati ale orasului. Cele mai importante sunt:
- reabilitarea unor unitati de invatamant si terenuri de sport
- consolidarea si extinderea salii de concerte a Filarmonicii; continuarea lucrarilor de reabilitare la tribuna principala a stadionului "Ilie Oana"
- extinderea sistemului de canalizare
- reparatii de strazi
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum