| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 9:05 pm |
|
|
Daca tot vorbim de filme, am putea vorbi si despre actori, care joaca un rol important in calitatea filmului. Mie una imi place mult de Johnny Depp,nu ma refer la fizic, ci ca actor, mai exact in rolul lui Jack Sparrow.
Voi ce actori preferati aveti, si din ce punct de vedere, ca personaj sau ca persoana? _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:28 pm |
|
|
mie mi-a placut de Nicholas Rogers, din Piratii din Caraibe, versiunea italiana. a fost si la noi, pe antena 1 de nush cate ori. imi place de tipul ala...rolul lui Malasorte i s-a potrivit de minune. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:46 pm |
|
|
pot alege si actrite?
Pamela Anderson - imi placea cum juca inainte, acum a cam imbatranit
dintre actori:
Robert de Niro, Bruce Willi, Mel Gibson - mi-au placut toate filmele inca care au jucat ei  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:47 pm |
|
|
Mircea Dinică, Puiu Călinescu, Dem Rădulescu, Iurie Darie, Jean Constantin, Toma Caragiu (incredibil actor), Amza Pellea. Actori de renume, nici un actor de la Hollywood nu-i va putea egala vreodată. Părerea mea. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 11:58 am |
|
|
| LucianV a scris: | | mie mi-a placut de Nicholas Rogers, din Piratii din Caraibe, versiunea italiana. a fost si la noi, pe antena 1 de nush cate ori. imi place de tipul ala...rolul lui Malasorte i s-a potrivit de minune. |
Foarte tare tipu, i s-a potrivit de minune rolul de pirat. Dar si filmul a fost chiar super. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Ian 20, 2007 1:43 pm |
|
|
Pe langa monstrii sacrii enumerati de Niraen mai in susul paginii as adori sa zic si despre actorul meu favorit da pa la "Haliud", si anume actoru` si interpretu` da R&B....... Will Smith _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:18 am |
|
|
actori preferati :Al Pacino,Robert De Niro (mai ales in roluri de mafioti ) si ar mai fi Jason Statham (pentru cei care nu stiu e actorul principal in filmul Crank) _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:25 am |
|
|
Și totuși, nu mai consideră nimeni actorii români mai buni decât cei de la Hollywood?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 1:21 am |
|
|
ba da. il apreciez in mod deosebit pe regreatul Ernest Maftei (dumnezeu sa-l ierte)...rolul din "Marele Razboi" e memorabil... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:29 pm |
|
|
| Niraen a scris: | Și totuși, nu mai consideră nimeni actorii români mai buni decât cei de la Hollywood?  |
Mai buni -da-
Mai faimosi -nu-
Care conteaza mai mult in ziua de azi?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 12:37 pm |
|
|
actori buni din Romania, Marcel Iures si Maya Morgenstein, nu sunt ei chiar asa faimosi , dar au ajuns si pe la Hollywood. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 2:45 pm |
|
|
Jos palaria pentru Marcel Iures. Un actor extraordinar care a jucat in foarte multe filme bune. Cel mai mult mi-a palcut interpretarea sa din "Goal" _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|