| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:23 pm |
|
|
sunt de acord cu niledA - fiecare are pasiunile lui, poate ciudate in ochii ceilulalt.
asa altul se poate intreaba de ce lui Niraen ii place fotografia, mie antichitatile, lui Tudor ecologia sau lui Koze s.f.-ul. tot ce conteaza e sa nu dauneze celorlalti  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 10:16 pm |
|
|
Nu m-am luat de pasiunile nimănui, și-mi cer scuze dacâ a sunat așa. Eu decât îmi prezentam pledoaria nu strict față de pasiunea lui niledA, ci față de hot-rod-uri. Asta-i părerea mea decât, dar noah... _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:12 pm |
|
|
acum ca am vz cum arata hot rod-urile, mi-am adus aminte, anu trecut, la parada de epoca, au adus la defilare masini si motoare vechi, desi le-am asteptat cam mult...intr-un final au aparut, erau super tari. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:38 pm |
|
|
| Anathema a scris: | | acum ca am vz cum arata hot rod-urile, mi-am adus aminte, anu trecut, la parada de epoca, au adus la defilare masini si motoare vechi, desi le-am asteptat cam mult...intr-un final au aparut, erau super tari. |
dar masinile de epoca conservate in starea initiala nu se numesc hot rod-uri, nu? niledA, asteptam grabnice lamuriri  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 11:37 pm |
|
|
Hot-rod-urile sunt vehiculele vechi "supradopate". Știu și eu câte ceva, de la niledA.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 7:58 pm |
|
|
Confirmarea a sosit! Nu, nu se numesc Hot Rod-uri masinile vechi, sau de epoca(fiecare cu denumirea pe care o prefera), restaurate partial, total sau pastrate in starea in care au iesit din fabrica.
Nea Niraen, nu neaparat "supradotate", ci si cu accesorii cat de cat moderne: Jante customizate, elemente cromate sau nichelate(o prefer pe ultima) si multe, multe alte accesorii puse de propietar pe masina dupa bunul plac.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 8:29 pm |
|
|
mie intr-un fel sau altul imi amintesc de masinile de la parada _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Ian 26, 2008 3:28 pm |
|
|
Am gasit pe net o reprezentare a unui "hot rod" in varianta romaneasca... adica o Dacie 1300:
Cam simplista ea... da` se cam apropie cat de cat... americanii numesc asta "Rat Rod"... _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click!
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Sam Ian 26, 2008 10:15 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Sam Ian 26, 2008 6:31 pm |
|
|
ok..fiecare cu pititcii lui..in cazul de fata pinguini  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Ian 26, 2008 10:11 pm |
|
|
Da` ce bre, nici tie nu-ti convine pasiunea mea? Si tu ai o problema cu ea? Si ma rog, piticii tai care-s? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Sam Ian 26, 2008 10:26 pm |
|
|
nu am nimic mai cu pasiunea ta...o rescpect!eu nu am pitici..poate doar ca ma uit excesiv de mutl la handbal cam atat  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
|