Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

De ce ne cumparam motor ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Motociclete
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:04 am    Titlul subiectului: De ce ne cumparam motor ? Raspunde cu citat (quote)

Ma gandeam, cred ca o sa fie mai avantajos sa ai mergi pe motocicleta decat cu masina. Ma gandesc in primul rand la cresterea numarul de masini si deci la o aglomeratie pe care o simtim in trafic.
Eu am vazut in tarile straine mai dezvoltate ca sunt o gramada de motociclete in trafic . Motivul este ca te poti strecura usor prin traficul aglomerat. Evident ca in Romania sta altfel treaba : numarul de "motoare" a crescut vizibil, dar din alt motiv. Va las pe voi sa ghiciti Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este foarte adevarat ce spui ...in Romania isi cumpara omul motor mai mult ca sa se dea mare...ce daca este de calitate inferioara ...si huruie mai rau ca un trabant...are romanul motor si trebuie sa mearga pe la Sala Sporturilor(de obicei)pentru a speria copiii si pentru a polua fonic lumea ce vine acolo pentru a se relaxa.... Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adevărat grăiți, fiilor. Însă, eu, fiind un împătimit al motoarelor tind să înclin balanța în favoarea celor cu aceste mijloace de transport. Adicătălea, cui nu i-ar plăcea să-și gâdile orgoliul cu una bucată Kawasaki sau Aprilia? Laughing
Și totuși, să privim partea utilă a motocicletelor: NU EXISTĂ. Pentru o circulație mai bună prin trafic, un scooter ar merge, sau poate un Smart. Sau o drăcovenie d-aia cu două roți. Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 1:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

apropo de motoare , ce ziceti de nebunul asta?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Motociclete Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum