| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:14 pm |
|
|
Scuzată-mi fie ignoranța, dar eu de fiecare dată când m-am uitat la emisiune am văzut câte-un caz ce se lega, într-un fel sau altul, de aparate auditive. De asemenea, am văzut acum ceva vreme cum e în culisele emisiunii: "Deci când vine Viorel, să pari fericită și să te faci că nu știi că vine." Și e pe bune faza. Au dat-o pe la Cronica Cârcotașilor acum vreo 2 ani.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:17 pm |
|
|
)) atunci e pacatul lor. dar raman la ideea ca e bna emisiunea sub aspect umanitar. si-asa banii sunt din buzunarul nostru. ca doar e tvr.  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:24 pm |
|
|
Și ce, dacă e televiziune națională, ei n-au dreptul să fure, sau ce? Ei drăcia dracului. Ei de ce să nu bage mâna-n buzunarul altuia?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:46 pm |
|
|
am zis - e pacatul lor daca fura sau daca isi fac publicitate pe seama celor amarati! (na, ca suna ca vadim ) )...pana una alta, tvr are o grila de programe destul de buna si are o puternica inclinatie spre cultura: de fiecare data cand a fost ceva pe scena culturala, tvr era acolo. ultima dovada: au fost singura televiziune care a venit la galeriile carturesti, la expozitia de filatelie anticomunista _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:48 pm |
|
|
Eu am crescut cu Teleenciclopedia. Nu ratam nici o ediție. Făceau copiii ceilalți mișto de mine că las mingea pentru cultura. Dar, noah, cine râde la urmă, râde cu poftă.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 7:20 pm |
|
|
Sac nenea, pt ca io ma duceam de bateam si mingea pe trotuar, da ma uitam si la "Teleenciclopedia"  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:55 pm |
|
|
Aveai teveu' portabil, sau băteai mingea în casă? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Ian 20, 2007 2:01 pm |
|
|
De` bre, daca mamaia a facut casa mare. Avusei si io loc sa ma joc cu echipa mea de fotbal... de vreo douaj da insi  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|