| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1139 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 10:25 pm |
|
|
E simplu ! Trebuie sa spuneti ce locuri frumoase ati vizitat sau ce locuri ati vrea sa vizitati ! Incepem mai intai cu Prahova, apoi trecem la nivel national, respectiv international .
Va las mai intai pe voi si apoi o sa va impartasesc si eu locurile pe unde am umblat  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 10:31 pm |
|
|
in ploiesti : Liceul Caragiale - o cladire superba!
in romania : Sighisoara - o doamne, ce frumoasa cetate.
in lume : vreau sa vizitez mai intai tara mea! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 12:21 pm |
|
|
În Ploiești: Muzeul de Istorie (cât de cât)
În țară: (Aproape) toată partea nordică cu plaiurile acelea superbe.
În lume: Area 51. Nu, pe bune! _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 3:03 pm |
|
|
Mi-a placut foarte mult Negresti -Oas,cimitirul de la Sapanta,...foarte frumoase locuri unde oamenii inca mai pastreaza traditiile si se imbraca inca in costume romanesti...
Inca un loc frumos pe care l-am vizitat este Tusnad..acolo am facut baie in singurul lac din Europa Centrala asezat intr-un crater vulcanic care s-a pastrat intact-lacul Sf. Ana..
In strainatate nu am fost pana acum ...dar as vrea f mult sa merg in Franta si in Egipt  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 3:06 pm |
|
|
Niraen, crede-ma ca Muzeul de istorie nu e cine stie ce...abia cand vor veni tinerii la conducere, cand dna Lia dulgheru va inceta cu prozelitismul ei politic, cand se va renunta la acelasi discurs al lui paul popescu (ce om...) atunci muzeul va fi poate ceva. acuma NU. (ti-o spun ptr ca am cunoscut anumite situatii de aproape) _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 5:06 pm |
|
|
De obiective pur culturale din Prahova nu ma simt in mod deosebit atras. In schimb, de arhitectura, traditiile si oamenii unor locuri sunt legat.
Iubesc satul bunicilor mei, Cerasu (in apropiere de Cheia) si imi plac orasele de pe Valea Prahovei, in special Busteni.
In Romania mi se pare superba delta, Bucovina si orice alta regiune de munte.
In Europa am avut ocazia sa vad cate putin din Ungaria, Austria, Italia, Franta, Monaco si Spania. Franta mi-a placut cel mai mult. Cu autostrazi largi, cu peisaje spectaculoase (de la munti la Marea Mediterana), cu vii pe dealuri domoale, cu orasul Cannes si cu multe alte obiective turistice, Franta cred ca poate fi considerata cea mai frumoasa tara din Europa.
Mi-ar placea sa vizitez Rusia si tarile nordice.  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:24 am |
|
|
Dar ce ziceți de China? Unele locații, precum Chandra sunt absolut superbe. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 4:42 pm |
|
|
sa va spun si eu unde am fost ! In prahova sa-mi zicem ca toata Valea Prahovei este frumoasa, pacat de nu avem grija de ea. Este foarte mare mizeria, toata lumea merge la un gratar si apoi isi lasa resturie pe iarba, sau dupa caz le arunca in rau.
Romania nu prea am vizitat-o mi-ar placea foarte mult ca intr-o vacanta sa fac un tur
Am ieist de 2 ori din tara, am fost in Italia, dar am aruncat cate o privre si prin Ungaria (de care am ramas placut surprins) si prin Austria (mai putin) .
Prin Italia m-am plimbat mai mult pe langa Milano, am vizitat Domul din Milano si inca un castel mare de pe acolo, dar nu am retinut numele.
Am mai fost pe la Lacul Como si am vazut vila unde se filma nu stiu ce telenovela de succes care era transmisa in Romania..parca Vivere sau Videre (nu stiu exact) insa cel mai mult mi-a placut in Genova unde am si vizitat si celebrul acvariu de acolo care din cate aflasem eu este al doilea ca marime din lume. Am si vreo 2 poze , dar le public numai daca publicul o cere
De vizitat as vrea sa vizitez toata Europa, Egiptul si de ce nu China, dar deocamdata nu dispun de mijloacele financiare necesare  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Ian 20, 2007 10:17 pm |
|
|
ce parere aveti despre Machu Picchu, Peru ? Multa lume merge pe acolo si am auzit ca e si ieftin . Eu unul n-as merge pana acolo doar pentru ruinele alea si niste munti ...poate daca era mai aproape de Romania
 _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 9:34 pm |
|
|
este incredibil cat de bine isi valorifica strainii ..si ultima cetatuie..si ultima piatra sunt prezentate ca fiind adevarate comori ale locului si promovate ca atare..in schimb frumusetile Romaniei nu sunt deloc valorificate...mare pacat  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 9:48 pm |
|
|
Dap foarte interesant Castelul Bran, eu am fost de 2 ori....un alt loc unde mi-a placut foarte mult a fost in Sibiu, deci chiar este un oras superb si oamenii de treaba (cu mici excepti). _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 10:39 pm |
|
|
anathema, dar ai fost la muzeul astra (un muzeu al satului in aer liber)?...pe mine m-a fascinat locul ala...as fi stat acolo sa ma relaxez... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 10:08 am |
|
|
Nu, pe acolo nu am ajuns, am vizitat doar orasul vechi in Sibiu _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 12:56 am |
|
|
inca o imagine din machu picchu ....am eu ceva cu locul asta ..cred ca imi place cum suna ! Oricum foarte misto acolo
 _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|