Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Subiecte pentru bacalaureat si teste nationale

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 3:59 pm  Raspunde cu citat (quote)

Subiectele pentru BAC si testele nationale sunt online . Ele pot fi accesate pe pagina http://subiecte2007.edu.ro .
dupa data de 19 februarie, subiectele vor fi publicate în brosuri si distribuite în mod gratuit scolilor.

Ar fi interesant daca avem avem pe cineva care trebuie sa sustina testele nationale sau bacalaureatul sa ne spuna ce parere are despre subiectele propuse.
De curiozitate o sa arunc si eu o privire sa vad daca mai stiu sa rezolv ceva si care mai e gradul de dificultate. Wink

LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 4:18 pm  Raspunde cu citat (quote)

cel putin la istorie sunt bataie de joc - daca la penultimul subiect o intrebare de 0,5 puncte este "cand s-a urcat pe tron stefan cel mare si sfant?"...
parerea mea e ca sunt foarte accesibile Smile
si cum e moartea de amar.

Ultima modificare efectuata de catre LucianV la Mar Ian 16, 2007 6:08 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 5:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

Am avut surpriza sa vad ca la materii ca matematica si chimie sunt chiar grele subiectele.

Din fericire, par usoare la geografie si engleza.

La romana sunt potrivite. Pana la urma, daca sunt grele, sunt grele pentru toti! Laughing
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mie mi s-a părut că-s toate la un nivel acceptabil. Nici prea prea, nici foarte foarte. Cât să-ți storci oleacă creierii, dar nu să faci atac cerebral p-acolo. By the way, urăsc științele exacte așa că am trecut repede peste ele. Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum