Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Obiective turistice in Prahova, Romania sau in lume
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 10:25 pm  Raspunde cu citat (quote)

E simplu ! Trebuie sa spuneti ce locuri frumoase ati vizitat sau ce locuri ati vrea sa vizitati ! Incepem mai intai cu Prahova, apoi trecem la nivel national, respectiv international Rolling Eyes .
Va las mai intai pe voi si apoi o sa va impartasesc si eu locurile pe unde am umblat Rolling Eyes

LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 10:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

in ploiesti : Liceul Caragiale - o cladire superba!
in romania : Sighisoara - o doamne, ce frumoasa cetate.
in lume : vreau sa vizitez mai intai tara mea!
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 12:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

În Ploiești: Muzeul de Istorie (cât de cât)
În țară: (Aproape) toată partea nordică cu plaiurile acelea superbe.
În lume: Area 51. Laughing Nu, pe bune!
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 3:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mi-a placut foarte mult Negresti -Oas,cimitirul de la Sapanta,...foarte frumoase locuri unde oamenii inca mai pastreaza traditiile si se imbraca inca in costume romanesti...
Inca un loc frumos pe care l-am vizitat este Tusnad..acolo am facut baie in singurul lac din Europa Centrala asezat intr-un crater vulcanic care s-a pastrat intact-lacul Sf. Ana..
In strainatate nu am fost pana acum ...dar as vrea f mult sa merg in Franta si in Egipt Very Happy
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 3:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

Niraen, crede-ma ca Muzeul de istorie nu e cine stie ce...abia cand vor veni tinerii la conducere, cand dna Lia dulgheru va inceta cu prozelitismul ei politic, cand se va renunta la acelasi discurs al lui paul popescu (ce om...) atunci muzeul va fi poate ceva. acuma NU. (ti-o spun ptr ca am cunoscut anumite situatii de aproape)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 5:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

De obiective pur culturale din Prahova nu ma simt in mod deosebit atras. In schimb, de arhitectura, traditiile si oamenii unor locuri sunt legat.

Iubesc satul bunicilor mei, Cerasu (in apropiere de Cheia) si imi plac orasele de pe Valea Prahovei, in special Busteni.

In Romania mi se pare superba delta, Bucovina si orice alta regiune de munte.

In Europa am avut ocazia sa vad cate putin din Ungaria, Austria, Italia, Franta, Monaco si Spania. Franta mi-a placut cel mai mult. Cu autostrazi largi, cu peisaje spectaculoase (de la munti la Marea Mediterana), cu vii pe dealuri domoale, cu orasul Cannes si cu multe alte obiective turistice, Franta cred ca poate fi considerata cea mai frumoasa tara din Europa.

Mi-ar placea sa vizitez Rusia si tarile nordice. Very Happy
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 10:24 am  Raspunde cu citat (quote)

Dar ce ziceți de China? Unele locații, precum Chandra sunt absolut superbe.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 4:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

sa va spun si eu unde am fost ! In prahova sa-mi zicem ca toata Valea Prahovei este frumoasa, pacat de nu avem grija de ea. Este foarte mare mizeria, toata lumea merge la un gratar si apoi isi lasa resturie pe iarba, sau dupa caz le arunca in rau.
Romania nu prea am vizitat-o mi-ar placea foarte mult ca intr-o vacanta sa fac un tur Wink

Am ieist de 2 ori din tara, am fost in Italia, dar am aruncat cate o privre si prin Ungaria (de care am ramas placut surprins) si prin Austria (mai putin) .
Prin Italia m-am plimbat mai mult pe langa Milano, am vizitat Domul din Milano si inca un castel mare de pe acolo, dar nu am retinut numele.

Am mai fost pe la Lacul Como si am vazut vila unde se filma nu stiu ce telenovela de succes care era transmisa in Romania..parca Vivere sau Videre (nu stiu exact) insa cel mai mult mi-a placut in Genova unde am si vizitat si celebrul acvariu de acolo care din cate aflasem eu este al doilea ca marime din lume. Am si vreo 2 poze , dar le public numai daca publicul o cere Razz

De vizitat as vrea sa vizitez toata Europa, Egiptul si de ce nu China, dar deocamdata nu dispun de mijloacele financiare necesare Wink
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 10:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

ce parere aveti despre Machu Picchu, Peru ? Multa lume merge pe acolo si am auzit ca e si ieftin Cool . Eu unul n-as merge pana acolo doar pentru ruinele alea si niste munti ...poate daca era mai aproape de Romania Laughing

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 9:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

este incredibil cat de bine isi valorifica strainii ..si ultima cetatuie..si ultima piatra sunt prezentate ca fiind adevarate comori ale locului si promovate ca atare..in schimb frumusetile Romaniei nu sunt deloc valorificate...mare pacat Crying or Very sad
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 8:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

as mai vrea sa vizitez Castelul Bran ! A fost cineva pe acolo?
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 9:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

Dap foarte interesant Castelul Bran, eu am fost de 2 ori....un alt loc unde mi-a placut foarte mult a fost in Sibiu, deci chiar este un oras superb si oamenii de treaba (cu mici excepti).
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 10:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

anathema, dar ai fost la muzeul astra (un muzeu al satului in aer liber)?...pe mine m-a fascinat locul ala...as fi stat acolo sa ma relaxez...
Sus
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 10:08 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu, pe acolo nu am ajuns, am vizitat doar orasul vechi in Sibiu
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 12:56 am  Raspunde cu citat (quote)

inca o imagine din machu picchu ....am eu ceva cu locul asta Laughing ..cred ca imi place cum suna ! Oricum foarte misto acolo Cool

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum