| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 4:04 pm |
|
|
oricum arata bine noul mall...ca nu prea ne permitem noi sa ne cumparam haine de acolo e altceva ...in rest un nou loc de promenad pentru ploiesteni...si un loc in care poti merge sa bei un suc si sa-ti etalezi toalele cele noi  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 4:28 pm |
|
|
Da, normal, unde un Calsberg de 330ml coastă 60.000.
Ce-am observat azi, când am trecut p-acolo e că e gol de-a binelea. Nu-i nici dracu prin-prejur.
Ca un bonus, să vă zic una tare. Am participat, înainte de închiderea vechilor Galerii Comerciale, activ, la instalarea sistemului anti-incendiu în valoare de 3,5 miliarde de lei. La 3 luni după instalare și achitarea plății, acesta a fost efectiv smuls din pereți, muncitorii răspunzând nedumeriți că așa au fost îndrumați să procedeze. Acum, au instalat alt sistem anti-incendiu (cel vechi era Bosch, ăsta e Aritech) de 6 miliarde de lei.
Ce-mi place cum își gestionează oamenii ăștia fondurile.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:07 pm |
|
|
| cateva miliarde in plus ce mai conteaza? Are cineva idee cat costa sa inchiriez un locusor pentru un magazin acolo? |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:40 pm |
|
|
intre timp vad ca se lucreaza de zor la tunelul dintre etaj 1 Omnia si Mall . Dupa cate am vazut nu mai este mult de lucru si eu cred ca o sa atraga ceva lume pe acolo tunelul ala  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:45 pm |
|
|
Da, bine că ne-au luat repede ochii cu un tunel. Woooooooow!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 10:26 pm |
|
|
observ ca esti impotriva tunelului . Mie imi place tunelul si il sustin ! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 6:30 pm |
|
|
ok, dar ce parere aveti de colosul din spatele omniei?....e foarte utila acea parcare, dar din punct de vedere estetic....?... .... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:20 pm |
|
|
sincer sa-ti spun nu am stat ca studiez cum arata prea mult...nu mi s-a parut prea rea ! Conteaza ca s-au obtinut noi locuri de parcare intr-un oras care este din ce in ce mai aglomerat ! Daca viitoare cand trec pe acolo o sa arunc o privire...sa vad cum arata !  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 10:40 am |
|
|
am trecut si eu aseara prin noul tunel si vreau sa spun ca nu prea m-a impresionat ! Am mai aruncat o privire prin magazine si am ramas la ca decat vreo 2 magazine au haine frumoase...in rest ...si scumpe..si proaste  |
|
|
|
 |
pr0`daN nou venit

Data inscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 9:08 am |
|
|
In primul ca "Grand Center Ploiesti" nu este mall ...
este un Shopping Center la fel ca in Bucuresti, Unirea Shopping Center daca stiti cu galerii.. numai ca cel din Ploiesti nu se compara cu cel din Bucuresti... are firme mai scumpe: Adidas, Nike, Puma, Diadora, Mastersport etc. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 3:02 pm |
|
|
| acum serios ..ce mare deiferenta e intre un mall si un shopping center? Ce diferenta e intre "mall-ul" celalalt din Ploiesti si Shopping Center-ul asta? |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 7:16 pm |
|
|
Apăi diferență nu-i. Ceea ce-am observat însă e că Winmarkt-ul e cam gol, în timp ce mall-ul dă pe dinafară de oameni. Asta ca să nu mai vorbim de Obor.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 10:45 pm |
|
|
mie unul galeriile mi se par un loc de fite...iar tunelul ala parca te invita sa furi niste incaltari din leopardo.. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 10:56 am |
|
|
pai asta si e ...un loc de fite. Daca ai bani ...merita sa ai fite . Romanul tot roman ramane..numai la furat se gandeste . Acum serios vorbind, cred ca gura de tunel e destul de prost plasata la Leonardo acolo. In primul rand, cineva care vine intra prima data in magazin nu are cum sa stie de existenta usii misterioase de la Leonardo..este nevoie de indicatoare  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Dec 23, 2006 5:32 pm |
|
|
Mă mir cum a ajuns tunelul ăla subiect controversat de discuție. În orice caz, mie mi s-a părut Winmarkt a fi o investiție proastă. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|