| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 6:58 pm |
|
|
Draga lume, recunosc: sunt obesedat de masini! Si in special de celebrele hot rod-uri. Exista printre voi asemenea pasionati?
Si daca da, cam ce gusturi aveti in materie de.....? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 9:10 pm |
|
|
si eu recunosc nu prea cunosc multe lucrari despre masini si cu atat mai putin despre hot rod-uri. Totusi am dat o cautare pe google images la "hot rod" si mi-a placut f. mult primul model de masina aflat in pagina . Adica acesta _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:16 pm |
|
|
Sorry dude, da` ala nu-i hot rod nici cand mi-o creste mie par in palma. Ti-as fi exemplificat eu termenul in vreo cateva imagini da` n-am prins faza cu postatul lor mea culpa. I could use a little help, you know!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 12:14 pm |
|
|
eu una habar nu am ce-i ala hod rod, deci nu prea sunt pasionata  _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 1:51 pm |
|
|
In urma indicatiilor primite, io cre` ca am reusit sa pun poze cu frumoasele Hot Rod-uri.
Va prezint in continuare doua dintre legendele secolului trecut: Ford `29 Pick-Up si Chevy `56 (Chevrolet pt necunoscatori)
Deci iata-le:
Va plac? pt ca mie mi se par reprezentative. :D
editat de Domnu' Sef : erau prea mari imaginile _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Lun Ian 15, 2007 10:15 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 2:49 pm |
|
|
prima arata ca in filmele cu Stan si Bran. A doua imi place si are si culoare trendy  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:43 pm |
|
|
Mie nu-mi plac. Chiar nu le înțeleg rostul. Din cauza unor vehicule ca astea intră lumea în criză de petrol (cum a făcut și America, dealtfel, prin anii '50-'60, când făceau mașini cu motoare de mare litraj și au consumat aproape toată rezerva de petrol). Asta ca să nu mai spunem despre cel mai important lucru: poluarea masivă de la acele motoare de 6-7000 de cmc care mă îndoiesc sincer că au vreo minune de EURO 5 sau mai știu eu ce. La asta te-ai gândit, niledA? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:51 pm |
|
|
De ce trebuie sa modifice masinile de epoca? Pe astea mai noi sa le faca in orice mod ar vrea, dar aia din anii 20 parca era mai bine sa fie conservata in starea initiala. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 8:57 pm |
|
|
Io ma bucur ca mi-ati raspuns, dar inca mai astept si un pasionat adevarat... sau is singuru
Amu` ce sa zic... blame the americans! Haideti sa fim serioasi; doar americanii cu motoarele lor au zapacit economia nondiala(cam dura expresia)? Sa nu uitam si de imensitatile alea de motoare de tanc, care nu erau niste economice in nici un caz. Si sa mai zic de cat petrol au mancat mai toate masinariile de razboi prin primu` si al doilea razb mondial?
Si chiar de polueaza.... mie tot imi plac pt felul cum arata si pentru sunetul ala de te face sa.......  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 9:38 pm |
|
|
Tancurile și celelalte mașini de război au avut nevoie de combustibil. Hot-rod-urile sunt niște fițe costisitoare, să fim serioși. N-au nici o utilitate dovedită. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 9:45 pm |
|
|
Da` cand unu` omoara pe altu` si spune ca a facut-o pentru ca i-a placut, pt ca asta-i pasiunea lui! Asta are vreo utilitate dovedita?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 9:52 pm |
|
|
Ai probleme în gândirea logică? Cu ce-ai fi vrut să se desfășoare războaiele? Cu bețe și pietre? Și aici vorbim DOAR de mașinile de război. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 10:13 pm |
|
|
Nota informativa: Un Hemi de 9,6 litrii arde acm in jur 25, 30 de litrii la suta de KM, asa ca eu nu le consider prea mancatoare de combustibil, luand in considerare consumuri de 14-15%, cu care unii constructori europeni si asiatici se lauda la niste motoare cu un litraj de 3 ori mai mic.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mar Ian 16, 2007 8:08 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 10:26 pm |
|
|
Și totuși, ce utilitate au? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:17 pm |
|
|
Nenea, cuvantul "pasiune" iti spune ceva? Poate ca nu au vreo utilitate cum ar fi "dusul copiilor la scoala" cum face frumosul autobuz care realizeaza aceasta activitate. Poate ca nu le vezi la arat ogorul de toamna, cum fac frumoasele tractoare(desi s-ar descurca binisor de-ar avea garda la sol un pic marita ), dar totusi au farmecul lor, farmec ce le face sa fie unice si tocmai asta imi place la ele.
P.S.: nu-s deloc fite costisitoare! poate un Ferrari, Porsche sau ce alt supercar o mai exista, poate aia e o fita costisitoare
SI MAI AM DE ZIS CEVA: NU SUNT PUS PE CEARTA!! CHIAR SUNT O PERSOANA PASNICA, IN CIUDA APARENTELOR  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|