| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 12:10 am |
|
|
Iaca, întâlnirea forumiștilor, începută la orele 19 și terminată la ora 21 și oleacă, s-a sfârșit în mod fericit, fără bătăi, certuri, scaune rupte, sticle azvârlite-n stânga și-n dreapta, pahare sparte (decât unul, muțumiți-i lui niledA) sau dureri de cap (decât una, a mea - nu prea agreez fumul de tutun).
Apăi să vă istorisească moșu' ce-a fost, cum s-a întâmplat, și mai ales, de ce.
Norocul a făcut ca rezervarea să fie făcută contra cost. Mă rog, cost e mult spus, deoarece i-am promis chelnerului-șef (pesemne asta era, din moment ce toți chelnerii îl ascultau) că facem consmație de peste un milion de lei. Zis și făcut, promisiunea făcută, rezervarea la fel. Primii ajunși au fost Niraen, adicătălea eu, și Claudya, pe la vreo 18:15. La vreun sfert de oră, hop!, și niledA împreună cu Anathema (membră a partidului PNG al latifundiarului Becali). La nici un minut, iată-l și pe cel mai înțelept membru, fratele LucianV cu mai timidul, dar prietenosul și amuzantul Tudor (ce mi-a plăcut de băiatul ăsta, sincer). Domnul și Doamna Șef(ă) s-au lăsat așteptați, dar nu-i bai, i-am așteptat, au venit.
Și așa a început Primul Congres Extraordinar (mulțumiți-i lui niledA pentru denumire). Și-am vorbit, și-am depănat amintiri, și-am băut - nu mult, că ce-i mult e scump - și ne-am distrat pe cinste. Din politică (Becali) am dat-o-n economie (UE) și dup-aia a ricoșat în rasism acceptabil (unguri și rromi), numai ca s-o dăm pe agricultură economică (despre sfârșitul existenței porcinelor și bovinelor - adicătălea cum să facem să le fie mai bună trecerea în neființă). Mai apoi, s-au făcut grupulețe și toată lumea a discutat ce i-a dus inima, mintea, gura sau piciorul (după caz). Eu încercam să-i explic lui Anathema că nu-s misogin, LucianV se mândrea cu chestia asta, Tudor asculta aparent interesat pledoaria lui niledA despre hot-rod-uri, iar Domnul Șef, Doamna Șefă și Claudya nu știu ce vorbeau, pentru simplul fapt că auzul meu nu bătea până-n-tra-colo.
Spre sfârșit, niledA a spart paharul Anathemei (din greșeală, ce-i drept). S-a votat în unanimitate abandonarea nefericitului pahar, însă eu, prin generozitatea-mi infinită am reușit să-l adopt (a se citi "furt cu nesimțire") și să-l transform în mascota Primului Congres Extraordinar. Iaca mascota Primului Congres Extraordinar:
Totu-i bine când se termină cu veselie. Așa a fost și acum. Veselie mare, discuții interesante, persoane numai una și una și sfârșit ca-n basme. Cam asta-i tot ce-a fost la Primul Congres Extraordinar.
Vă așteptăm și la Al Doilea Congres Extraordinar!
Păreri? Impresii? Sugestii? Reclamații? Mahmureli?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 11:32 am |
|
|
ce rau esti, ca v-am spus ca nu mai sunt membra, dar oricum nu regret , oricum a fost foarte nice intalnirea, au fost si unele discutii interesante cum ar fi acele despre unguri, politica si masini, nu ma pricepeam la nimic, dar ascultam sa ma mai cultivez si eu. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 11:53 am |
|
|
domne' eu am fot multumit ca s-a discutat despre integrarea vacilor si porcilor romanesti in Uniunea Europeana ! UE ! UE! UE !  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 12:02 pm |
|
|
Apropo, mamaia va saluta
Intalnirea imi placu si mie, cu exceptia lu` unu` de vorbea intr-una, fara rost si pe deasupra acoperea si o soprana in plina interpretare vocala. (nu va-ti prins? Io eram ala!)
p.s.: Va rog io mult rau de tot scrieti si la topicul meu cu Hot Rod-urile!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 12:08 pm |
|
|
pai ar trebui sa postezi niste imagini si noi folosindu-ne de bogatele cunostiinte din domeniu..o sa le comentam . Foloseste image shack si daca ai probleme, gasesti id-ul meu de messenger in profil. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 1:30 pm |
|
|
no problemmo!
Off Topic: Aseara parca am stabilit ca eu voi fi "pinguinu` vesel"  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 2:11 pm |
|
|
"In primul rand multumesc mamei mele, pentru ca..." Nu!
Multumesc lui Niraen pentru calitatile pe care mi le-a atribuit si mai ales lui niledA, pentru faptul ca m-a invatat ca e o "blasfemie" sa pui motor de... nu stiu ce pe... nu stiu ce. Dar am inteles ca e o blasfemie, asa ca nu o sa fac asa ceva niciodata.
Apoi, multumesc tuturor pentru discutiile interesante pe teme cat mai diverse, de la porcii si vacile Uniunii, la... Hmm... subiectul asta l-am retinut in mod deosebit!
Planul cincinal a fost redactat, paharul a fost spart. Acum asteptam urmatorul Congres Extraordinar. Noroc bun!  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 2:36 pm |
|
|
| niledA a scris: | no problemmo!
Off Topic: Aseara parca am stabilit ca eu voi fi "pinguinu` vesel"  |
s-a facut !  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 4:57 pm |
|
|
mi-a placut intalnirea... discutii foarte interesante , desi eram un pic pe dinafara la unele chestii... astept cu nerabdare si urmatoarele reuniuni... ... sa curga berea  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 7:56 pm |
|
|
| claudya a scris: | ... sa curga berea  |
Asta-i a mea. Take it back or suffer endless torture and stuff. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:35 pm |
|
|
Salutare dragii mei forumisti...ca si voi pot afirma ca a fost o reala placere sa va cunosc si in realitate si ca am putut discuta fata in fata la un pahar de bere spart ....sper in continuare ca discutiile pe forum sa fie din ce in ce mai incitante..iar la viitoarea intalnire a forumistilor sa fim mult mai multi (de la 200 in colo ) _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:48 pm |
|
|
Mie unul mi-a plăcut de lizuk. Funny de tot!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 11:01 pm |
|
|
ma scuzati domnu' Arhanghel al licorii magice ..promit sa nu mai vb despre bere decat cu consintamantul dvs.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 1:13 am |
|
|
Noah, muritoareo de rând, am să-ți iert păcatele, dacă te spovedești la fratele Lucian, mai întâi. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 7:08 pm |
|
|
programul de spovedanie e cam incarcat, dar se pot face favoruri...aaa stai ca am alta idee...spalarea pacatelor? indulgente! (in beri, evident - ce zici arhanghele? )
apropo, a vazut careva GS-ul de pe fundal, ca io de 5 min imi tot stric ochii uitandu-ma fix la monitor...? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|