Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Primul Congres Extaordinar
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 12:10 am  Raspunde cu citat (quote)

Iaca, întâlnirea forumiștilor, începută la orele 19 și terminată la ora 21 și oleacă, s-a sfârșit în mod fericit, fără bătăi, certuri, scaune rupte, sticle azvârlite-n stânga și-n dreapta, pahare sparte (decât unul, muțumiți-i lui niledA) sau dureri de cap (decât una, a mea - nu prea agreez fumul de tutun).

Apăi să vă istorisească moșu' ce-a fost, cum s-a întâmplat, și mai ales, de ce.
Norocul a făcut ca rezervarea să fie făcută contra cost. Mă rog, cost e mult spus, deoarece i-am promis chelnerului-șef (pesemne asta era, din moment ce toți chelnerii îl ascultau) că facem consmație de peste un milion de lei. Zis și făcut, promisiunea făcută, rezervarea la fel. Primii ajunși au fost Niraen, adicătălea eu, și Claudya, pe la vreo 18:15. La vreun sfert de oră, hop!, și niledA împreună cu Anathema (membră a partidului PNG al latifundiarului Becali). La nici un minut, iată-l și pe cel mai înțelept membru, fratele LucianV cu mai timidul, dar prietenosul și amuzantul Tudor (ce mi-a plăcut de băiatul ăsta, sincer). Domnul și Doamna Șef(ă) s-au lăsat așteptați, dar nu-i bai, i-am așteptat, au venit.

Și așa a început Primul Congres Extraordinar (mulțumiți-i lui niledA pentru denumire). Și-am vorbit, și-am depănat amintiri, și-am băut - nu mult, că ce-i mult e scump - și ne-am distrat pe cinste. Din politică (Becali) am dat-o-n economie (UE) și dup-aia a ricoșat în rasism acceptabil (unguri și rromi), numai ca s-o dăm pe agricultură economică (despre sfârșitul existenței porcinelor și bovinelor - adicătălea cum să facem să le fie mai bună trecerea în neființă). Mai apoi, s-au făcut grupulețe și toată lumea a discutat ce i-a dus inima, mintea, gura sau piciorul (după caz). Eu încercam să-i explic lui Anathema că nu-s misogin, LucianV se mândrea cu chestia asta, Tudor asculta aparent interesat pledoaria lui niledA despre hot-rod-uri, iar Domnul Șef, Doamna Șefă și Claudya nu știu ce vorbeau, pentru simplul fapt că auzul meu nu bătea până-n-tra-colo.

Spre sfârșit, niledA a spart paharul Anathemei (din greșeală, ce-i drept). S-a votat în unanimitate abandonarea nefericitului pahar, însă eu, prin generozitatea-mi infinită am reușit să-l adopt (a se citi "furt cu nesimțire") și să-l transform în mascota Primului Congres Extraordinar. Iaca mascota Primului Congres Extraordinar:

Totu-i bine când se termină cu veselie. Așa a fost și acum. Veselie mare, discuții interesante, persoane numai una și una și sfârșit ca-n basme. Cam asta-i tot ce-a fost la Primul Congres Extraordinar.
Vă așteptăm și la Al Doilea Congres Extraordinar!

Păreri? Impresii? Sugestii? Reclamații? Mahmureli? Laughing

Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 11:32 am  Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad ce rau esti, ca v-am spus ca nu mai sunt membra, dar oricum nu regret Razz, oricum a fost foarte nice intalnirea, au fost si unele discutii interesante cum ar fi acele despre unguri, politica si masini, nu ma pricepeam la nimic, dar ascultam sa ma mai cultivez si eu.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 11:53 am  Raspunde cu citat (quote)

domne' eu am fot multumit ca s-a discutat despre integrarea vacilor si porcilor romanesti in Uniunea Europeana ! UE ! UE! UE ! Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 12:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Apropo, mamaia va saluta Laughing
Intalnirea imi placu si mie, cu exceptia lu` unu` de vorbea intr-una, fara rost si pe deasupra acoperea si o soprana in plina interpretare vocala. Laughing Laughing (nu va-ti prins? Io eram ala!)

p.s.: Va rog io mult rau de tot scrieti si la topicul meu cu Hot Rod-urile! Confused

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 12:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai ar trebui sa postezi niste imagini si noi folosindu-ne de bogatele cunostiinte din domeniu..o sa le comentam Laughing . Foloseste image shack si daca ai probleme, gasesti id-ul meu de messenger in profil.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 1:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

no problemmo! Laughing

Off Topic: Aseara parca am stabilit ca eu voi fi "pinguinu` vesel" Very Happy

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 2:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

"In primul rand multumesc mamei mele, pentru ca..." Nu! Razz

Multumesc lui Niraen pentru calitatile pe care mi le-a atribuit si mai ales lui niledA, pentru faptul ca m-a invatat ca e o "blasfemie" sa pui motor de... nu stiu ce pe... nu stiu ce. Dar am inteles ca e o blasfemie, asa ca nu o sa fac asa ceva niciodata.

Apoi, multumesc tuturor pentru discutiile interesante pe teme cat mai diverse, de la porcii si vacile Uniunii, la... Hmm... subiectul asta l-am retinut in mod deosebit! Wink

Planul cincinal a fost redactat, paharul a fost spart. Acum asteptam urmatorul Congres Extraordinar. Noroc bun! Very Happy
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 2:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
no problemmo! Laughing

Off Topic: Aseara parca am stabilit ca eu voi fi "pinguinu` vesel" Very Happy

s-a facut ! Cool
claudya
membru
membru

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 4:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

mi-a placut intalnirea... discutii foarte interesante Laughing , desi eram un pic pe dinafara la unele chestii... astept cu nerabdare si urmatoarele reuniuni... Very Happy ... sa curga berea Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 7:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

claudya a scris:
... sa curga berea Laughing

Asta-i a mea. Take it back or suffer endless torture and stuff.
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 10:35 pm  Raspunde cu citat (quote)

Salutare dragii mei forumisti...ca si voi pot afirma ca a fost o reala placere sa va cunosc si in realitate si ca am putut discuta fata in fata la un pahar de bere spart Laughing ....sper in continuare ca discutiile pe forum sa fie din ce in ce mai incitante..iar la viitoarea intalnire a forumistilor sa fim mult mai multi (de la 200 in colo Cool )
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 10:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mie unul mi-a plăcut de lizuk. Funny de tot! Laughing
claudya
membru
membru

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 11:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

ma scuzati domnu' Arhanghel al licorii magice ..promit sa nu mai vb despre bere decat cu consintamantul dvs. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 1:13 am  Raspunde cu citat (quote)

Noah, muritoareo de rând, am să-ți iert păcatele, dacă te spovedești la fratele Lucian, mai întâi.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 7:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

programul de spovedanie e cam incarcat, dar se pot face favoruri...aaa stai ca am alta idee...spalarea pacatelor? indulgente! (in beri, evident - ce zici arhanghele? Very Happy )
apropo, a vazut careva GS-ul de pe fundal, ca io de 5 min imi tot stric ochii uitandu-ma fix la monitor...?
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum