| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Koze nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:03 pm |
|
|
Koze este a11-a in CNMV, colegul de banca al lui LucianV... Koze este un mare fan S.F. si literatura in general... Koze este mare fan al muzicii rock.. Koze este un tip "pisicos".. Koze este un tip sadic... Koze este nick-ul meu aici  _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
|
|
 |
|
|
 |
Koze nou venit

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:17 pm |
|
|
aa si vine de la Kaiser Koze (nick-ul meu complet) care vine de la Keyser Soze, personajul principal din filmul The Usual Suspects... pentru detalii http://en.wikipedia.org/wiki/Kaiser_Soze _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 11:34 pm |
|
|
cine-i Koze cu adevarat?
E baiat acela linistit care reuseste sa convinga pe director sa ne dea bilet de voie, ca sa chiulim legal. E acel coleg de banca care te ajuta la fiecare lucrare, fara sa iti ceara nimica la schimb. E acel prieten cu care nu te plictisesti niciodata, bei o bere (sau mai multe) si razi de te doare burta. Si-n care poti avea incredere.
Sa cresti mare Koze! Si tu si pleata ta  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 11:53 pm |
|
|
trebuia sa ne incanti cu prezenta ta la congresul care tocmai s-a desfasurat  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Koze nou venit

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 8:44 am |
|
|
mda pacat ca nu am venit... m-am mintit ca lucrez la arhitectura si mare lucru nu am facut defapt.. ar fi fost misto sa vin tinand cont ca din 8 persoane 3 au facut revelionul la mine si ii cunosc destul de bine ..cu siguranta ne vedem data viitoare _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 11:29 am |
|
|
chiar ma intrebam cine e Koze? aha tipu cu care am stat 3 ani in banca, in generala. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:34 pm |
|
|
Mie deja-mi place de Koze deoarece îi plac SF-urile.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|