Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Husky

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Koze
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 8:58 am  Raspunde cu citat (quote)

Salut... ma intereseaza si pe mine sa vorbesc cu un proprietar de Husky... imi doresc foarte mult unul, dar am tot auzit ca vara este un chin pentru ei, ca ar fi nevoie de anumite pastile si conditii... inainte sa ma decid sa imi iau un Husky as vrea sa stiu mai multe despre cum sa adaptat climei noastre.

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 11:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu's propietar de husky, dar vreau sa te intreb daca stiai de site-ul asta dedicat exclusiv rasei husky . Cred ca o sa gasesti acolo ceva informatii utile Rolling Eyes
irina
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 12:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sper ca nu iti raspund prea tarziu. Poti creste linistit un husky si nu trebuie nici pe departe sa ii dai pastile din cauza caldurii. Tot ceea ce trebuie sa ii faci este sa ii asiguri un loc mai racoros si cu umbra si sa aibe apa proaspata la discretie. Ei deja s-au obisnuit cu clima de la noi, cam tot atat cat suntem si noi obisnuiti. Desi este posibil, sfatul meu este sa te orientezi spre aceasta rasa daca stai la curte, la bloc o sa va chinuiti amandoi pentru ca este un caine care are nevoie de multa miscare. Si, cel mai bine ar fii, inainte sa te hotarasti sa iei un husky sa te documentezi despre aceasta rasa. Recomandarea mea este: daca nu stai bine cu nervii nu-ti lua husky! Sunt extremi de inteligenti, inventivi, incapatanati si incearca mereu sa preia ei sefia haitei pe care o formeaza cainele si familia in care intra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adriand
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 11/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 10:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sunt cam incapatanati, iti trebuie rabdare de fier si conditie fizica buna, pentru a putea tine in frau un husky. Succes!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum